pety78 -> RE: Septembrke 2005- 2. del (7.12.2008 20:37:27)
|
Evo, draga moja, sedaj ti bom jaz napisala, če pa kako desno ali levo zamešam, mi pa prosim oprosti. [sm=smiley36.gif] Torej, šla boš na Ljubelj, prefuraj vse ovinke in pazljivo na cesti, če bo kje kaka poledica. Pa samo ravno, ravno, dokler ne prideš do Celovca. Pač, začnejo se trgovine. [sm=smiley1.gif] Potem pa je eno večje semaforizirano križišče, na desni strani na križišču je pa McDonalds. Tam zaviješ DESNO. Pelješ se skoz ravno, ravno, ravno, sicer se bo cesta nagibala v levo smer, ampak nikjer ne zaviješ, dokler ne prideš na večje križišče, pred sabo pa vidiš KIKO. Tam pa potem DESNO na dvopasovnico. Vidla boš Rutar, pa en kup štacun in na desni strani bo tudi Toys. Moraš pa kar pazljivo gledati, ker ga mimogrede zgrešiš, ker ni čisto ob cesti, ampak za en dober parking stran. Pa mislim da je tam še OBI, pa zopet en McDonalds. Za Ikeo greš pa samo ravno naprej. Je zelo blizu. Boš videla veliko modro tablo, kjer boš zavila s ceste in jo boš že na daleč zagledala. Če sem kaj falila, naj me ena prosim popravi. LP
|
|
|
|