pety78 -> RE: Septembrke 2005- 2. del (7.3.2009 20:01:46)
|
Benika, sorči, ampak dopoldan, ko sem se peljala v Ljubljano, mi kapne, da bi te morala poklicati. Sem čekirala na RR, pa ni bilo odgovora. Upam, da ti ni računalnik crknil. [sm=smiley1.gif] Ok, to je blo mal črnega humorja, brez zamere. Kako ste zrihtali z avtom? Drugače pa sva danes z Vidom preživela res krasen dan. Že ob pol desetih sva se odpeljala do Ljubjane, zavila v City park, kjer sem v trenutku zagonla 82 EUR. [sm=smiley29.gif] Sem si kupila eno jopico na otroškem oddelku, številka 170, pa si dobil zraven še eno gratis. Ena je bela, druga črtasta. Potem pa zagledam še mini verzijo za Kajo in dobi obe enaki. Tako da bova dvojčici. [sm=jezicek.gif] Še neke stvari za Vida, pa nanese. Potem se sprehodiva do Turbo shuha, si izbere še teniske Spiderman, v Cicibanu sem mu pa po dolgem času zopet kupila copatke za v vrtec. Gledati sva šla eno risanko v Xpand. Vid je zdržal not slabo uro. Bi mogoče še dlje, ampak imajo samo eno velikost očal in za te male bučke so res prevelike, tako da si jih je moral gor držati, mal sem mu jih pa jaz. Drugače je blo pa super. Nato še na kosilo, v Mullerja po puder in maskaro [sm=smiley36.gif], potem pa v Kolosej na prijeten klepet v zelo prijetni družbi. Kaja je pa z Matjažem tudi lepo uživala doma, več kot dve uri sta se sprehajala, lepo je jedla, skratka, to je potrebno še ponovit. [sm=smiley1.gif] Sem pa komaj čakala, da jo podojim, ker mi je desno joško skoraj razneslo. [sm=smiley36.gif] Pridne bodite!
|
|
|
|