pety78 -> RE: Septembrke 2005- 2. del (26.3.2008 13:20:54)
|
Živijo, Doroteja, malo prepozno, pa vseeno ti želim vvse najlepše za rojstni dan. Upam, da je bil materinski dan nekaj posebnega, itak...[sm=smiley36.gif] Meni je Vid dal eno lep šopek in vizitko. [sm=9nebesa.gif] So bili pridni v vrtcu, danes pa imamo srečanje. Upam, da bo kaj nastopal. [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Matjaž pa mi je prinesel rožico, mislim da je vijolica neke vrste v lončku, pa ker sem ga videla, ko je prišel skozi vrata, mi jo je kar dal, češ, zdaj sem pa tako videla, na tu maš...tolk, da mi je ni vrgel v glavo...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mal ga je zjezilo, ker je hotel verjetno še Vidna naštimat, da bi mi jo dala skupaj, jaz sem ga pa videla....[sm=zmeden.gif] ja, šit no, naj pa prej pove, da se zaprem v sobo...[sm=hudicek1.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mater, dec! [sm=hudicek1.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Men je blo pa ful smešno, ker je itak tak tip, da mu je ful smotano dobivat in dajat darila, kot da bi mu bilo nerodno. Jaooooo, jaooooo. [sm=jezicek.gif] Včeraj sva šla z Vidom ponovno k zdravniku zaradi nog in je seveda rekla, da je to od rasti. [sm=zmeden.gif] Hja, upam, da res. Ampak včasih ga pa res tako boli, da joka. Grozno. Aja, pa na plavanje sem ga vpisala. A bo še katera šla? Bo pa v Kranju, v eni osnovni šoli na Planini, začne se pa v aprilu. Ob torkih ali sredah ob 18. uri, 10 obiskov. Je v skupini od 2 do 3 let. Če katero zanima, posredujem številko. Jaz sem našla oglas v ZD. [sm=smiley1.gif] Valla., super, da je vse ok. [sm=bravo.gif] A ni fajn, ko veš, kaj bo....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Meni je pa že na nuhalni rekla, da bolj zgleda na punčko in evo, menda bo res. [sm=smiley1.gif] Na začetku moram priznati sem bolj upala na fantka. Res. Pa ne, da ne bi želela punčke, ampak verjetno zato, ker sem pač navajena fantka, pa fajn bi bilo, da bi se skupaj z Vidom igrala. Saj se s punčkami tudi lahko, ampak vseeno ni tako, kot dva ista spola skupaj, ki imata iste interese. Ampak sem se sedaj navadila, da bo punčka. Pač narediš preklop v možganih in je. Sicer pa itak...važno, da je zdrav! To je seveda še vedno najbolj pomembno!
|
|
|
|