pety78 -> RE: Septembrke 2005- 2. del (30.5.2008 12:19:52)
|
2ursae, si predstavljam, da imaš ogromno dela, sploh, ker imaš oba otroka doma. Res, kapo dol![sm=bravo.gif] Predlagam ti pa, da si najdeš eno, ki bo prišla recimo 1x tedensko sčistit okna, malo zlikat, pomit po tleh, ... Naj te razbremeni. Jaz sem tudi eno poiskala, sicer jo pokličem na cca 14 dni, pa mi je res bolje, da mi kar ona spuče okna, pomije po tleh, pomije vsa vrata, kuhinjske omarice od zunaj, in take stvari, ki se pač ne čistijo vsak dan. Likam zelo malo, skoraj nič, ker iz sušilca vse zložim. Aja, računa pa 4,5 EUR/h, dela pa približno 3 ure. Je pa tako, da mi pomaga, torej sem jaz pospravljala stvari na svoja mesta, posesala, ... Ni tako, da bi jo pustila samo doma, pa bi mi ona delala, čeprav tudi v tem ne vidim nič slabega. Zdaj je bila sicer samo 2x pri meni, ker pač sama nisem vsega zmogla, bolje rečeno, nisem smela. Matjaž tudi hodi pozno domov, ne more še potem oken pucat, tašče pa tudi ne mislim obremenjevat, čeprav mi nikoli ne odreče pomoči. Raje dam tistih 15 EUR, pa je volk sit in koza cela. Res se ti splača, boš videla, ne boš več tako obremenjena, da moraš še to, pa še to, pa še to, ampak boš v miru uživala s tvojima pobalinčkoma doma, na svežem zraku. Sedaj pa sploh, ko bodo lepši dnevi. Kar privošči si eno pomoč od časa do časa. [sm=smiley2.gif] Teta beta, jaz imam tudi že skoz v planu, da bo dojenčica dala Vidu darilo, ko bo prvič prišel v porodnišnico. Sem pa zadnjič, ko sem v Kiku nabavla nekaj rozastih cunjic, kupila tudi dvoje nogavičke v kompletu, take punčkaste in jih pred Vidom pokazala Matjažu. Seveda je Vida zanimalo, če je to zanj,... Mi je Matjaž kar hitro namignil, da sedaj bosta pa dva in da je potrebno za oba kupit. [sm=smiley1.gif] Ampak sem Vidu itak kupila nekaj za oblečt. Potem pa je hotel imeti te nogavičke, pa sem rekla, naj jih shrani in jih bo dal Kaji. Tako da jih sedaj čuva v svojem predalu in imam na sumu, da bo že ob prvem stiku želel dati nogavičke mali na nogice. [sm=smiley36.gif] Aja, Bernard je pa faca.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mogoče bo res pametno, da počakaš s selitvijo, takrat boš morala zaradi novega bivališča dati delati vse nove dokumente, pa še lepo spremeniš priimek. Jaz sem ga predvsem zato, ker sem morala zamenjati dokumente, pa mi ni žal. [sm=smiley1.gif] Nika, kako lepo, da si privoščita tak romantičen večer. [sm=bravo.gif] Benika, bazen pa bo, tako da se boš lahko prišla kaj namakat. In ostale tudi, seveda. Bomo verjetno vzeli premer cca 4,5m. Tašča je bila čisto navdušena, ko sem ji to omenila. Ona je pa glih razmišljala, da bi enega Vidu kupila, pa se ji zdaj ful fino zdi, da bomo še za nas tastare mal poskrbeli. Za RD smo ji kupili zunanjo gugalnico - klop, pa nove ležalnike ima, tako da bomo po moje kar uživali. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Upam samo, da se bo našel primeren prostor za bazen.
|
|
|
|