pety78 -> RE: Septembrke 2005- 2. del (18.6.2008 15:06:45)
|
Tuki sem, tuki. Nikamor še nisem šla, žal. [sm=smiley36.gif] Sem pa pravkar prišla iz CSD-ja, kjer sva podpisala zapisnik o očetovstvu, tako da imam vse urejeno. Drugače pa sem danes začela 38. teden, če se ne motim in bi že res rada šla v RIM. Pa sem upala, da bo kaj, ker je luna, ampak nič ne kaže. Jaz bi že pa res šla, ker sem čist out, pa še tak naporen teden je bil, da joj. Matjaž bolan, potem sem še Vida imela doma od srede do nedelje, prav tako teh dni ni bilo tašče in tasta. Pol si lahko mislite, kako je bilo luštno, a ne. Sploh, ko moški zboli. [sm=smiley36.gif] Imam pa tako bombo po stanovanju, da me je kar sram in grem sedaj generalno pucanje. Vid je pri tastu, Matjaž je tudi šel mal na sončeka, jaz pa po dolgem času sama doma. Aja, joj, vam moram povedati foro, ki se mi je danes pripetila.... Matjaž je šel v vrtec po Vida in ko prideta domov, mali vedno pozvoni, da pridem jaz vrata odpret. Pa pozvoni dvakrat, jaz pa vrata čisto malo odprem in v otroškem stilu, malo zapojem...Ja, kod pa jeeee? V pričakovanju svojega otroka, seveda, pred vrati pa odgovor: POŠTAR!!! Jaz sem se skor v zemljo ugreznila...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mi je prinesel en paket od sončka - darila za nečakov 1. RD. Ojej, še sedaj se režim, ko se spomnem. Nika, nisem dobila nobenega sporočila od tebe. Če bom šla v Rim, bom pa tako poslala sms-e, saj imam številko od tebe in benike. Teta beta, ti se pa tudi lepo pozdravi in še malo noge skupaj, potem pa le pot pod noge. Ti maš še samo 12 dni...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Benika, sočustvujem z vami, ampak vem, da bo vse ok z Edotovo nogo. [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Nič, grem pospravljat v upanju, da mi voda odteče....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|