ninocka -> RE: Septembrke 2005- 2. del (25.7.2008 12:36:05)
|
Aja, se to - ob 10h mi je cist kul. Jst sem bla pa vceraj za 5 min najbolj hepi clovek na svetu - sem placevala poloznice in odprem racun od telekoma in not pise, da bodo izplacevali dividende in da dobimo 900 EUR Jst ful vesela, pol pa zacnem razmisljat, od kdaj mamo pa mi delnice na telekomu in pogledam naslov, je pa posta od enga soseda Evo, pa sem spicila 900 EUR v minutki Pol mi je blo pa ful grozno, ker sem odprla tujo posto, ampak sploh nisem pogledala naslova, ker ponavadi ze pr kaselcu dam ven napacno posto in je niti ne nosim gor. Sem se pol ful matrala z nasim racunom, da sem ga lepo odprla in pol njihovo pismo dala v naso kuverto in nazaj zapakirala. Sam polikat moram se mal, da ne bo tolk zmeckana Pa vceraj smo meli krajevni oz. ulicni punt - zdej tam pri nam gradijo bizoviski raj in ene hisice mejijo direkt na cesto oz. njihovi "vrtovi," in je v nacrtu (ne me vprasat, kdo jim je dovolil), da ob cesti nardijo 2 m visoko skarpo, tista cesta je pa ze tko ful ozka in so jo se zozali (2 avta se ne moreta srecat, niti se nimata kam za umaknit). No v glavnem, vceraj naj bi betonirali tele skarpe (kao ker inspektorji ne delajo) in so se nasi ulicarji sli dol spunata in klicat policijo. Je mogu it moj tud zraven, pol ga pa jst cakam in cakam, ker sem hotla dat male spat, njega pa od nikoder. In ga gremo iskat, so pa se policijo klicali in je prisel policijski kombi. Evan ga je ful gledal, samo blizu pa ni hotu it Sem sla pa eno hisko not pogledat, prostorato je nic od nic, pa stenge so tolk ozke, da ne vem, kako bodo omare po teh stengah znosili. PA da ne govorim o garazi- tolk nizka vrata, pa sploh se estrihi niso narjeni...Ampak vazen, da je to bizoviski raj...
|
|
|
|