Nika v službi -> RE: Septembrke 2005- 2. del (12.8.2008 21:03:42)
|
Dober večer! Benika, prisrčna hvala za prijetno popoldne (in večer). Kar nismo se uspeli odpraviti domov, kot kakšni cigančki, ki se naselijo in se jih ne rešiš. Tomaž pravi, da drugič samo še povečerjamo, šotor za spanje je pa itak pripravljen v Benijevi sobici.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Hvala še enkrat za prijazen sprejem, vse dobrote, ki ste jih pripravili in za čas, ki ste si ga vzeli za nas. Prijetno smo se počutili, prav zares. 2ursae, jaz sem se glede oblačilc posvetovala v vrtcu, kjer smo dobili navodila, da za v vrtec pripravimo nahrbtnik z dvema setoma za preoblečt. Niki sem tako nekaj časa (ko smo bili še pleničarji) pakirala vse dvojno - dva bodija, dve majčki, dvoje hlačke, dvoje nogavičke, kakšno jopico ali brezrokavnik..., a sem zelo kmalu prešla zgolj na en set. Boš sama videla, koliko ti bo Anže dejansko umazal. Meni Nika niti ni toliko zapackala, rezervni set je prišel v poštev predvsem takrat, ko se je polila. Takrat so jo preoblekli, mokro majčko dali na radiator (ali na sonček) in zadeva je bila urejena. Nikoli se mi ni zgodilo, da bi imela česa premalo. Ti pa vsekakor svetujem, da nabaviš predvsem različne hlače, trenirke, kavbojke, pač taka udobna oblačila, ki jih ne bo škoda in v katerih se bo Anže dobro počutil in ga ne bodo ovirala pri igri. Jaz sem Niko pozimi precej oblačila v krilca in žabice, poleti pa je praviloma redno v hlačah, ker je veliko bolj praktično za v peskovnik, na tobogan.... Vsak dan sem ji oblačila zamenjala, torej že po defaultu potrebuješ 5 hlačk in 5 majčk za 1 teden + rezervo. Jaz sem recimo v H&M sedaj pred poletjem našla neke luštkane hlačke, malo pod koleni, ki so bile smešno poceni in sem jih kupila kar 5 - v vseh mogočih barvah. So pa žal bolj primerne za punčke, ker imajo na razporku mašnico in so nasploh bolj dekliške. Ampak saj imajo za fantke sigurno tudi kaj uporabnega. Benika, sem pozabila omenit, da smo na poti domov šli pokukat v Gibi-gib. Ful dobro igrišče, našli smo brez problema in se že prav veselim sobotnega srečanja. Nočko, grem našo pupo tuširat.
|
|
|
|