Vilma -> RE: December(ke/čki) 2006 (18.12.2007 8:04:40)
|
Ema tudi jaz sem kupovala prek Sončka, vse ok. Plačala pa sem po povzetju in to res toliko kot je bilo napisano na predračunu. Sicer tudi jaz nisem slišala še za pritožbe, torej so zanesljivi. A kr oba imata vneta ušeska? Hm to se kr rado ponavlja ane? Pa bolet mora kot sto hudičev. Upam, da bo čim prej mimo. Sta pa res bratska, ni kaj, oba naenkrat in isto. Ja včeraj sem potem DOminika tipala, če ima slučajno vneta ušesa, pa ni videt. Zdaj pa ne vem, kaj narest?! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Včeraj popoldne je imel spet vročino, sicer na meji, nisem niti zbijala 38,3. Samo siten je bil pa za tri! Pa spet je samo visel na meni, ne vem, a ga kaj boli, a je kaj narobe al ni?! Včeraj sem rekla, da se bova šla danes pokazat pediatrinji, zdaj pa malček spi?! IN to je zaspal včeraj ob 20:00 in zdaj še spi, brez zbujanja. Torej ga ne more ne vem kaj bolet, če spi 12 ur v kosu ni tako?! Sem pa včeraj naumila, da bi mogoče lahko bilo vnetje sinusov, ker mu toliko iz nosa teče. Sam vem pa ne. Ja nič, moram počakat, da se zbudi, potem bom pa vidla. Ally sem te hotla vprašat, a je so Matica tudi gensko testirali? Kaj pa vaju? Sprašujem zato, ker si omenila, da bi mogoče imeli drugega otročička, pa bi bilo hudo, da bi imel isto.
|
|
|
|