nejcko -> RE: Operacija -ORL? (14.3.2008 22:55:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: urki sem malo žalostna. Naš fant zadnji teden spet slabo sliši. Ne vem zakaj. Prejšnji mesec je bilo pa res dobro z njegovim sluhom. Sem kar pesimistična ratala, z dieto pa vseeno vztrajamo. Bomo videli kaj se bo še izcimilo. lep pozdrav O, Urki, res mi je žal, da je spet slabše, ampak očitno se bomo mogli kar sprijazniti s temi nihanji[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Naš je tudi zdaj malo prehlajen in verjetno spet slabše sliši. Jaz to presojam predvsem po njegovem govoru, ker je spet začel zelo glasno govoriti, kaj govoriti, prav dere se. Mah ... vse skupaj je zoprno. Sem pa tudi jaz premišljevala, da bi našega peljala na bioresonanco - kot drugo mnenje. Bom videla, verjetno ga bom res, saj nimamo kaj zgubiti. Poleg tega sem že parkrat zasledila, da kao ni fajn dajati mandlje ven, ker je potem večja nevarnost raznih pljučnih obolenj. Zdaj pa res ne vem, kaj naj naredim; ali naj pristanem na odstranitev ali ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: staši Še to mezanima .Koliko časa ste potem z otroki doma in ali ste na bolniški ali kaj drugega? Naš je bil že takoj po operaciji čisto ok, drugi dan, ko sva šla domov, se sploh ni nič opazilo, da bi bil na kakšnem posegu. Je pa potrebno še najmanj kakšen teden do dva paziti pri otrokovi prehrani, jesti mora bolj mehko hrano, nobenih skorij, piškotov, tršega sadja ali česar koli, kar bi mu lahko ranilo grlo, zato je bolje, da je vsaj prvi teden po operaciji doma, ker v vrtcu mu gotovo hrane ne bojo prilagajali in je večja nevarnost, da se kaj poškoduje. Aja, pa še to se spomnim, da sva šla drugi ali tretji dan po operaciji ven in je z enim prijateljem malo bolj norel - sta se lovila, in kar naenkrat pride čisto zadihan k meni, se grabi za srce in se je kar vlegel na klopco. On se je sicer počutil čisto fit, ampak očitno operacija vendarle pusti posledice, zato je fajn, da otrok vsaj en teden malo bolj počiva. Ampak naš je bolj divje sorte in sem ga morala res bremzati. vsem orl-jčkom želim, da bi se jim situacija čim prej izboljšala.
|
|
|
|