hujšanje med delom (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


mala zirafa -> hujšanje med delom (26.12.2007 9:56:34)

Kako vam uspe držat dieto med del. časom?Vem da mora bit 5 obrokov, pri meni pa ni nobene pavze[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ker norimo s pacienti.Dr. dela samo 6 ur.Vsaj pijem vmes, pa še to lih za lih da mi uspe kak žluk nardit.
Tako rada bi se znebila kakega kg, niti na vago ne upam.Zdaj ko sem bla 7 mesecev doma, sem se kar zredila kake 4kg od nič miganja.Zame je to ful in sem prav slabe volje.
Sedaj pa še ti prazniki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Ne me okregat ker malo jamram.
Rad bi se poslužila kake diete.Ampak ne morem se preveč upreti sladkarijam, zjutraj moram obvezno zajtrkovat (kruh puter med), ker če ne mi je slabo.kakšne porcije naj bodo?




Anonimen -> RE: hujšanje med delom (26.12.2007 9:59:38)

Sej ti ni treba imeti pravih obrokov med del. časom.
prinesi si kakšno sadje (jabolka, mandarine) pa tiste pojej. Ti ne bo vzelo več kot minuto.

Al pa si kupi pražene arašide (nesoljene, nemastne) al pa tist "Študentski futr", p vsake toliko mal pozobaj.

Spet pa ne pretiravaj. Par oreščkov (4-5) na uro, pa bo.




pika74 -> RE: hujšanje med delom (26.12.2007 10:12:38)

Važno je, da zjutraj ješ... pa nekaj vmes...  še najbolj pa je važno to, da se potem po šihtu ne naješ do tilta. Popoldne oz. proti večeru se najbolj zdravo hujša.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




mala zirafa -> RE: hujšanje med delom (26.12.2007 17:52:42)

Hvala, punce.Saj pojem kako sadje če mi uspe in delam na tem.Kaj mi lahko katera da lnk o prepovedanih živilih in dovljenih med hujšanjem?Čeprav bi se kruhu zjutraj stežka uprla.
Kaj pa so vse ostale zadeve ki jih zaužiješ recimo pred vadbo na fitnessu?na interentu se jih dosti dobi.kaj se od tega priporoča?




Stran: [1]