Živjo! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Mojček -> Živjo! (12.1.2005 15:01:01)

Pred kratkim sem izvedela, da sem zanosila, česar sem zelo vesela. Ker pa živim pri svojem fantu, ne v svojem kraju in ker bi fant rad, da ostanem tudi med nosečnostjo pri njem, bi rabila vaše mnenje o izbiri porodnišnice. Možnosti imam dve in sicer Jesenice ali Kranj. Rabila pa bi tudi nasvet za ginekologa, kajti tudi tega imam izbranega v lastnem kraju in ga moram zamenjati. Želela pa bi, da je v okolici Radovljice, Lesc ali Jesenic (saj veste, prevoz). Že v naprej hvala za nasvete in lep pozdrav vsem.




polona2 -> Živjo! (12.1.2005 15:25:52)

S porodnišnico na Jesenicah imam sicer :((izkušnje, se pa zadeva nanaša samo na dojenje in odnos zaposlenih do mamic, ki imajo z dojenjem težave ,
ostalo je bilo pa vse o.k., za ginekologinjo ti pa priporočam dr. Macunovo ( Bolnica Jesenice), ker se mi zdi, da si res vzame čas za pacientke in ti vse lepo razloži, skratka, je zelo prijazna, lep pozdrav pa srečno!




Mojček -> Živjo! (12.1.2005 15:35:39)

Polona2 hvala za informacijo! Glede na podatke na forumu se resnično bolj nagibam k Jeseniški porodnišnici, imam pa še kar nekaj časa, da se odločim. Me pa veseli, da si predlagala takšno ginekologinjo, ker imam tudi sedaj tako prijetno, da mi jo je kar škoda zamenjati. A kaj morem! Vseeno bi rada videla svojega fanta na pregledih z menoj! Upam, da te niso preveč potrli glede dojenja in da je sedaj vse v redu, srečno še naprej. LP




baguSka -> Živjo! (12.1.2005 17:08:20)

Sama izkušenj s porodnišnicami še nimam, lahko pa ti povem kar so mi povedale druge jeseničanke. Vse so bile z jeseniško porodnišnico več kot zadovoljne, mi jo toplo priporočajo in pravijo da se nimam česa bat. Tud jst sm se na Jesenice šele dobr preselila in sm si zamenjala tud G in sicer Dr.Bernika s katerim sem zaenkrat tudi zelo zadovoljna.

Pozdravčki!:rozica:




Pikabu -> Živjo! (12.1.2005 21:17:51)

Sama sem rodila na Jesenicah, s Kranjem nimam izkušenj, sem pa bila tukaj zelo zadovoljna. Kar se pa G tiče, so pa vsi zelo v redu. Macunova je res zakon, ne vem pa če nima vse zasedeno. Tratnjek je malo bolj tako-tako glede odnosv, ampak baje obvlada, ostali so pa tudi glede odnosov super.




lutka -> Živjo! (12.1.2005 21:33:33)

baguska!
dobra slika:)-:)-:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:




baguSka -> Živjo! (12.1.2005 21:48:29)

Hvala! :ups: Nism vedla da bo požela toook komentarjev! Tud men je bla že takoj fuuull všeč k sm jo vidla!8)




Mojček -> Živjo! (13.1.2005 17:45:39)

Me veseli, da vas je toliko pripravljenih pomagat! Pa tudi, to da ste zadovoljne z Jeseniško porodnišnico. Mislim, da bom res šla kar tja. Upam, da ima dr. Macunova še vsaj en prostor.Ha,ha! Vem pa, da se boste vse strinjale, da je zelo pomembno imeti dobrega in prijaznega ginekologa/ginekologinjo, a ne?! Lep pozdrav vsem, pa se še kaj slišimo!




polona2 -> Živjo! (13.1.2005 22:59:27)

Jaz sem se pri njej registrirala prejšnji teden, tako da mislim, da ne bo težav:zmeden:, sem bila pa že nekajkrat pri njej in ti res povem iz prve roke, dr. Macunova je tista prava:bravo:, taka, kot mora ginekologinja biti, amen!




Annny -> Živjo! (13.1.2005 23:59:27)

Definitivno Jesenice, EA in dr. Bernik.

LP




morskadeklica -> Živjo! (14.1.2005 0:06:26)

Jest mam namen rodit na Jesenicah, moja ginekologinja je prav tako Macunova. Naletela pa boš verjetno na težavo ker je polno zasedena. Zadnjič enkrat je meni rekla, naj nehamo pošiljat folk k njej, ker ima ful zasedeno. Je pa definitivno najnaj:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Če pri njej ne bi šlo, pa hvalijo tudi Bernika, jaz sem bila pri njem na morfološkem, se mi je zdel full ok, pa tudi nisem slišala nobenih pritožb čez njega.

lp:muca::nosecka:




Dadi -> Živjo! (14.1.2005 20:15:27)

No tudi jaz sem se prselila k možu, dva meseca pred porodom in sem bila trdno odločena da grem rodit v KR in ni bilo šans da grem na Jesenice-čeprav iz mojega kraja vse hodijo na Jesenice. V Kranju sem bila zelo zadovoljna. Babca ena a, po porodu tudi vse ok, so sestre tolk prijazne. Vse povejo pomagajo (no vsaj jaz imam take izkušnje)Dobiš kar rabiš.
Nalednjič grem spet v KR. Čeprav so me spraševali v KR kako to da nisem šla na Jesenice rodit. Pa ne vem, meni Jesenice nič kaj ne dišijo.




Stran: [1]