Majchi -> RE: Majčice 2007-2.del (3.3.2008 12:21:34)
|
Petra a, jaz bom kar mojmu rekla naj štirikolesnika ven zvleče, pa se bomo rajš s tem vozil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Če bi še plug dokupil, bi dejansko zraven lahko še kaj pametnega naredil. Bambina, ravno prejle sem klicala za izvide. EKG je brez posebnosti (ker mi ful srce razbija, na momente mi pulz podivja, hitro se zadiham v mirovanju, medtem ko napore normalno prenašam), kri je tudi v redu, noseča ziher nisem. Torej nič mi ni. Edino rezultate ščitnice moram še do konca tedna počakat. Pa je rekla zdravnica, da to glih niso znaki za ščitnico, ampak da jo po porodu vedno preveri. V soboto sem bla tok gnila, da se mi tut stat ni dal. Sem po ne vem kolkih letih cel dan preležala in skor dobila kvadratno glavo od televizije. Ful sem se slabo počutla. V nedeljo in danes pa kot prerojena. Tud vrtet se mi je nehalo. Kaya, jaz bom pa kar šla, pa do kamor pridem, pridem. Verjetno bom šla še dons ta ruzak v štacuno sprobat, potem pa, takoj ko bo lep vreme, na Šmarno. Drugač sem pa jaz tud čist iz forme, aerobika mi smrdi, v bistvu se mi nič kaj dost ne da. Zunaj mi je pa fajn.
|
|
|
|