RE: Majčice 2007-2.del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


kaya2007 -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 18:42:49)

hi hi, bolš da se ne srečata kaja in lana, se bosta še pobili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] majchi, dej mi povej kje si sedežno kupila, nekaj podobnega iščem pa mi ni nobena preveč všeč. sem jih pa v italiji našla ene par, ampak bi morala s kombijem ponjo..




lex -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 18:49:07)

moja začne tako histerično upit ko vidi, da ma Aleks kako zanimivo stver  roki, in če ju skupaj na kavč posadiš bo tak dolgo v njega drezala, da ji na koncu da tisto stvar in gre proč. Alina pa sladke najde glih če bi bil na balin pobrit, bi te za sladke potegnila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Pa za vsko uho te prime pol se pa b v brado zažre (dobesedno!), le kaj bo ko bo dobila zobe, omo vsi obgriženi. Pravi mali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] je. Aleks je odkril tepež in grizenje okoli 1 leta, ne pa tako hitro!!!




Majchi -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 18:53:06)

Kaya, sedežno smo kupili tukaj:
http://www.pohistvo-zakelj.si/
Po ta novem imajo salon tudi v BTC-ju. Jaz ti edino odsvetujem belo barvo, saj se pri nama čist vse gor vidi. Npr. temne kavbojke pustijo madeže (grejo dol), usnjen pas v hlačah pusti odtise (s čistilom ne gre dol, ampak izgine počasi sam od sebe), kuli sploh ne gre dol,... Pri njih tudi kupujeva čisto posebno čistilo za usnje v obliki čistilnih robčkov, pa sva zadovoljna. Ampak jo je treba 1x tedensko min. 15 min drgnit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Če bi se še enkrat odločala, bi spet vzela usnje, ampak ne belo barvo in izbrala bi gladko usnje. Drugače imava midva model Kongo.




lex -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 18:56:37)

majchi jaz imam usnjeno sedežno in gre kuli dol z zobno pasto. na madež namaži  pasto in pol s papirnatnim robčkom ali pa krpo za brisanje posode drgni po madežu. meni in mami je Aleksov kuli že 100x šel tako s sedežne. Aja pa jaz sem jo 1x kar z venišem oprala, se je še najbolj svetila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] (samo prej probaj na nevidem delu, da me ne boš pol klela)




kaya2007 -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 18:56:46)

men je všeč ta galaxy...in seveda bele barve. sva pa imela prej natuzzi bež barve in je bila tudi katastrofa. pa še maček ga je čist popraskal. kakšne imajo pa cene?




Majchi -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 19:05:25)

Ooo Lex, hvala za nasvet, bom probala. Pišuka z Vanishem se pa skor ne upam. Za usnje pravijo, da je kot človeška koža. Paše mu tudi Solea-sprobano, ampak je ful dela, da celo sedežno premažeš. Moj jo je zadnjič kar s Prilom opral, pa je bla potem vsa nekaj hrapava-kot suha koža[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Zdaj je že ok.

Cene? Kar zasoljene, ampak ne tok kot Natuzzi. Midva sva najino vzela kot razstavni eksponat, pa sva jo potem ceneje dobila, ampak je bila še vedno hudičevo draga. Ampak sva jo res dolg iskala in ko sva to zagledala, je bila ljubezen na prvi pogled. Sva oba takoj na njo pikirala.




Putka -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 19:06:40)

Sedežna - midva sva imela prej usnje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image], se mi je rit poleti gor zalimala. Mikrofibra je zakon, pa še z mikrokrpico jo pobrišem. No, Vesna si ponavadi roke gor obriše, tako da jo bo treba bolj generalno počistit. Mi je pa bež sedežna najlepša za pogledat - v razstavnem prostor. Pri otrocih je boljš kaj cenejšega in manj občutljivega nabavit, pa magari zamenjaš ko so večji.

Majchi - Lana ima precej nizko ograjico naštimano, vsaj kar se na sliki vidi. Ti svetujem, da ji ležišče spustiš, ker se ti že dviguje in ti bo kmalu skakat začela. Vesna je ene parkrat čez letela, enkrat sem jo zjutraj na tleh našla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Joka ni bilo, spala je zgleda na tepihu, kako je šla ven še danes ne vem.

Kaya, če bi se rada v miru učila in kaj naučila, potem ne moreš imeti otroka doma. Ali pojdi ti ven (v knjižnico) ali pošlji moža s Kajo na sprehod, po opravkih... Druga varianta je učenje ponoči, ampak jaz sem takrat že preveč utrujena. Pri mojemu pogovori zaležejo za kakih 14 dni, potem smo na starem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Zato ga kar pred dejstvo postavim, malo jamra potem pa vse zrihta. Npr. danes grem na aerobiko, od žmnj boš imel tamali, pridem čez dve uri..

Vanesa, Kristina je seveda prava lepotička, kot se za majčico spodobi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




Putka -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 19:09:01)

Na Goriškem (nekje med Gorico in Ajdovščino) je tudi en privat proizvajalec pohištva. Imajo lepe sedežne, pa cene so kar normalne). Se bom poskusila spomnit, pa link prilepit.




Majchi -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 19:09:41)

Kaya, sem šla gledat. Najina je podoben model kot Galaxy. Aja, še nekaj bi zdaj drugače naredila. Midva imava kotno, zdaj bi pa vzela posebej dvosed in posebej trosed. Se mi zdi, da imaš več možnosti v prostoru. Ampak ta bo mogla bit kar dobra za naslednjih 10 let[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




kai1 -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 19:12:09)

sedežna, mi2 sva jo kupula fortrade-u na Vrhniki.

Vanesa, imaš pa zelo luškano hčerkico.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]pa kako lepe oče ima[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




kaya2007 -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 19:12:50)

Putka super ideja, na knjižnico sploh pomislila nisem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

bež je lepa sedežna, ampak k nama ne paše več, bi šla bela še najbolj not. mogoče še črna, ampak to hitro pomajša prostor. pa rada bi tako udobno, ker moj dostikrat spi na njej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  pa da bomo vsi loh gor ležal, ta je čist neudobna! ta mi je kar všeč: http://www.novak-sp.si/index.php?S=4&Article=4 tudi zato, ker se spremeni v posteljo (se vidi še na drugih slikah)




Majchi -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 19:15:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Majchi - Lana ima precej nizko ograjico naštimano, vsaj kar se na sliki vidi. Ti svetujem, da ji ležišče spustiš, ker se ti že dviguje in ti bo kmalu skakat začela.

Ravno danes ji ga nameravava znižat, ker se počasi tud na nogice že hoče postavljat, ne samo na kolena. Se pa že par dni pogovarjava o tem. Me kar oblije, če pomislim, da bi mi ven padla. Mi namreč nimamo nikjer nobenih tepihov, ker jih jaz ne maram. Sem pa zdaj tud o tem že razmišljala, ker je po tleh precej hladno, Lana je pa skoz na tleh. Čeprav je v prostoru 23 st., je na tleh hladno, sploh če se dlje časa tam valjaš. Lana je pa malo na puzzlih, ostalo pa okrog šiba.
He, he, tok je lušna, ko za mano v kuhinjo prileze. Rabi enih 5 min, ampak pride pa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




kaya2007 -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 19:24:20)

[img]http://shrani.si/f/3U/em/19Lg7CCg/kaja-036.jpg[/img]

mi imamo tudi puzzle čez pol dnevne, drugje je pa mraz-mi je full žal, da nisem povsod dala talnega gretja, ampak se nam je tok mudilo, da nisva hotla še s tem zavlačevat.




kai1 -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 19:38:03)

Sem že nazaj.
Anže že spi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Tudi zajokal ni, ko sem ga dala v posteljico. Očitno je danes čez dan premal spav.

Ponoči se je pa zbudi in ne vem kako mu rata,saj spi v žakeljčku, ležal je pri zgornji stranici na počez.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Igralna površina- imamo ogromni dnevno in ima svoj koptiček, kjer so puzzle po tleh, pa tam je tudi tepih. Za mano v kuhinjo pa še ne pride.




vanesa24 -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 20:27:30)

putka- Hvala
kai 1- hvala. Blagor tebi k ze pancka. Moja Kristinca se pa se tako veselo igra, ceprav sm jo skopala in v pizamico spravla.




lex -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 20:33:51)

mi imamo tud puzzle in pol ko je bil Aleks že večji in jih je bolj posvinjal sem jih v pralnega vrgla na 30 in so bile ko nove! Pri nas je tud ful mrzlo po tleh, tak da bomo v bajti imeli samo talno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




petra a -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 20:36:22)

punce,ne me hecat...a zdej mi hočte povedat, da bom 15 min./teden pucala sedežno...jo dobim konc mesca...ne vem barve,eno bež[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

a pa puzzle vam nč ne raztavjo,pri nas so tako lepo skupaj samo,ko je Tjaša v posteljici,mamica pa pospravi njen igralni kotiček,pa vse majhne delčke sem morala odstraniti...študiram, da ji bom naštimala ene,ki so polne puzzle,samo kvadratki, gor je pa slikanica in ena pravljica v angleščini,mrbit bo bolj primerna za našega razgrajača

še o naši jezi, prejšnji teden me je z nohtom potegnla čez nos,mi je kar kožo posnela, no, ta teden sem pokasirala po licu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], to kadar je tok zaspana,da je že kar sitna, pa vendar noče zaspati (podnevi kdaj)




petrinja -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 20:39:34)

halo halo.

vanesa -dobrodošla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Ne skrbi da imaš samo ti tako melo čebelico, ki nič ne spi, nas je kar nekaj. Matevž je sedaj še en popoldanski počitek začel spuščati, tako da spi samo 20 min dopoldne-in to je vse kar se tiče podnevi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. razen če se furava, in če je fajn mrzlo zunaj-spi še pol ure ( mu pa mraz res blazno odgovarja-še v spalnici imamo sedaj zaprt radiator-18 stopinj je v sobi ) in recimo da malo bolje spi ( še vedno se zbuja vsaj 2-3x do polnoči, pol pa gre itak k nama spat, in se še zbuja na cca.1,5-2 uri ), pa še sem lepa ko rožca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. mah, ne se malo hecam-pravjo da se občasno moraš malo na svoj račun pošalit, da malo popestrimo zadeve.

Matevžu sem danes začela dajati kapljice za učke zaradi škiljenja, in mu razširijo zenice, in posledične ne more približati predmetov z očmi, tako da včasih kar malo zrak meša[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], in pa vsepovsod imam lučke na minimum, ker je sedaj občutljivost na močno svetlobo toliko večja. ta terapija traja do torka, potem gremo pa po prevezico. me zanima kako bo to trpel na glavi ja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

za srečanje sem pa tudi jazzzzzzzzz.





Majchi -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 20:42:07)

Evo, naša princeska že pol ure spi. Zanimivo, zvečer pa praktično nimava problemov z njo. Danes tud pisnila ni, samo zaspala je. Ponavadi pa teži kakšnih 5 min in potem zaspi.
Vanesa upam, da vam rata s temle spanjem, ker je res fino imet tele večerne ure za sebe.

Kai, želim vam mirno noč.




petrinja -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 20:56:03)

madona nas je tle gori[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




kai1 -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 20:59:24)

Majchi, hvala, enako.

Vsem želim čimbolj prespano noč in malo vstajanja.




felicia -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 21:02:33)

No še jaz se javim na raport.

sedežna- mikrofibra temno ornažne barve- oker verjetno, super.

puzzle- jih razstavi in jih grize

puzanje- še daleč od tega

dviganje na kolena- včasih ob meni

trma- seveda sej je moj sin hihihi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Zna z obema rokama in nogama fajn udart po postli če kej ni po njegovo. Pa se dret 100 na uro. Pa grist v brado (sam to bolj ljubkovalno), pa udarjat z rokami, pa nogami uh oh in sploh.

Zdej sem se pa pol ure matrala da je zaspal. se kar začne igrat, pa pet, pa poztem jok, pa nekako umirit, pa najraj bi kar na rokah bil itd. Sam se ne dam pa nič ne popuščam, ker potem je še bolj grozno za zaspat, če ga ven vzamem.




felicia -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 21:04:11)

sicer ma pa Lana tako obrobo v postli kakršno ma Uroš posteljnino!




Majchi -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 21:09:04)

He, he, Lana ima pa take žabice kot Kaja. Ene ima pa take kot Matevžek od Petrinje (sem enkrat na plavanju vidla).




felicia -> RE: Majčice 2007-2.del (4.1.2008 21:09:26)

[image]http://www.dobrojutro.net/slike/novice/Colnarna.jpg[/image]
 
petek, 11.1.2008 ob 11h v Čolnarni
Putka
petra a
Majchi
Felicia (itak)
Petrinja


žal ni bilo zimske slike[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]





Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>