H20 parni čistilnik? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

total -> H20 parni čistilnik? (4.1.2008 10:04:25)

Ga ima katera in kako se obnese,gledam reklamo in tuhtam če bi si ga naročila?

Klarita -> RE: H20 parni čistilnik? (4.1.2008 10:15:52)

To pa tudi mene zanima in kako se obnese na laminatu?

bučkabb -> RE: H20 parni čistilnik? (4.1.2008 10:29:51)

jaz ga nimam, sam sem pa slišala že veliko kritik, da je to spet eno navadno sranje, ki se sveti na teh reklamah.
sploh za laminat niso baje dobri ti parni, ker se po pari baje rasteza in napihuje

to so samo iskušnje in govorice nekaterih ko ga imajo, iz prve roke ti pa ne morem povedat ker ga nimam in si ga tud nikol ne bi kupla iz teh reklam, ko vse tak lep napihnejo in prikažejo

Anonimen -> RE: H20 parni čistilnik? (4.1.2008 10:32:22)

Jaz sem tud razmišljala da bi ga. Sam k mam laminat povsod.....ne vem no kako bi reagiral na tolk vode. K pravjo da kar mokra sled ostane. Pa da ful moč izgublja hitro. Tko da midva bova raj mal šparala pa si orng sesalc k ma možnost čiščenja z paro kupla. Res da je ful dražji, sam ga lahko pa za vse uporabljaš. Mi je dala idejo ena uporabnica za en tak sesalec in zdej pridno šparava[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

vesna.com -> RE: H20 parni čistilnik? (4.1.2008 11:54:05)

Iz prve roke:
-super za za vse gladke površine
-za parket ne priporočam pogoste uporabe,le občasno
-moči pri delu ne izgublja,dela z vso paro kolkr cajt pač delaš,samo vmes vodo dolijem
-super očistim tudi ploščice,s paro razkužim wc z uporabo krpe za enkratno
-za tepihe glih ni,ker ne sesa,sam čisti
-tko da kar dela v reklami je res,sam tist tepih je mal lari fari

vesna.com -> RE: H20 parni čistilnik? (4.1.2008 11:54:46)

PS Mokro ostane zlo mal,pa še tist se zlo hit posuši

total -> RE: H20 parni čistilnik? (4.1.2008 12:20:48)

Vesna jaz mam laminat pa celem stanovanju pol bi bil ok?

lelaval -> RE: H20 parni čistilnik? (4.1.2008 13:57:11)

Par dni nazaj je bila debata o njem, ko je kovač spraševala o njem, ker bi čistila z njim tepihe. Je tudi mene v reklami privlačil, pa je ena, ki ga že ima napisala bolj slabo o njem. Meni se zdi fajn zato, ker razkuži. Ker pa imam po stanovanju parket, laminat in pluto, mi osatne le še za ćiščenje kopalnice - ta pa je bolj mala.

Stran: [1]