temperatura vodne postelje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


Veseljka -> temperatura vodne postelje (5.1.2008 20:06:15)

Živjo,
tri tedne uporabljam novo Lectus vodno posteljo. Na trdoto ležišča sem se hitro privadila, nikakor pa mi ne uspe določiti prave temperature.
Posteljo bi sicer še lahko vrnila, a si tega ne želim, ker mi  drugače  zelo odgovarja.
V regulaciji temperature ne najdem prav nobene logike; sprva sem se pri 26 stopinjah zbujala z mokro pižamo in lasmi, nakar sem po navodilih grelec zvišala na 27 stopinj in spala zelo vredu en teden. Zdaj sem ponovno upoštevala navodila oz. priporočila in temperaturo zvišala na 28 stopinj, ker naj bi vodno jedro zahtevalo minimalno tako temperaturo. Ponovno sem se začela zbujati premočena, po dveh dneh vrnitve na 27 stopinj pa se stanje ne spremeni.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Zanima me predvsem, če ste tudi vi imeli probleme z iskanjem prave temperature toliko časa oz. kakšno temperaturo imate nastavljeno vi?
Zahvaljujem se vam za vsak nasvet!




Anonimen -> RE: temperatura vodne postelje (6.1.2008 0:01:21)

Jaz imam temperaturo vodne postelje nastavljeno na 28 stopinj C. Od samega začetka ni bilo nobenih težav s privajanjem na temperaturo. Mogoče pa se preveč pokrivaš. Jaz recimo spim samo v spodnem perilu ali pa brez in se pokrivam samo s tanko prešito oddejo.




emmy -> RE: temperatura vodne postelje (6.1.2008 19:07:12)

Jaz imam mojo stran postelje nastavljeno na 27 stopinj, partner pa na 26 stopinj. Jaz sem se zelo hitro navadila na to temperaturo, on je pa imel kar nekaj tezav s prilagajanjem. Potreboval je nekje 14 dni da se je navadil da mu ni bilo prevroce. Spiva pa oba pokrita z bolj tanko odejo.





Stran: [1]