Djerba-hotel Isis&Spa hotel (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


Sulfinija -> Djerba-hotel Isis&Spa hotel (7.1.2008 14:17:10)

Pozdrav!

Je bila mogoče katera v tem hotelu na Djerbi,ima štiri zvezdice.Midva konec meseca hočema rezervirati poletni dopust in se odločama za tale hotel.Če je bila katera tam naj nama pove svoje izkušnje?Hvala za odgovore.

LP[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




BAMI -> RE: Djerba-hotel Isis&Spa hotel (7.1.2008 18:19:47)

Pozdravljena.

Jaz sem bila pred kakimi štiri leti. Nisem čisto prepričana, zdi se mi da je hotel bil Isis. (Več ali manj pa je v večini hotelov na Djerbi podobno.)
Hotel je v redu, sobe lepo urejene, postelje vsako jutro okrašene z drugačnim motivom, klima je brezhibno delovala. Zunaj imaš dosti bazenov. Prav tako je poskrbljeno za animacijo. Zajtrki so obilni ampak res obilni. Hrane toliko, da te mine......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] In isto se ponovi z vačerjo. Do plaže pa je kakih 10 - 15 min hoje, po eni zaprašeni cesti.
Pričakujete lahko grozno vročino. Tako, da več dnevnih izletov ne priporočam. Omejen si več ali manj na hotel. Prosto gibanje po samem mestu ni glih priporočljivo. Skratka ni tako, kot na Hrvaškem, da zvečer greš na sprehod, kafiči, stojnice, vsesplošno žuriranje,.... Vse kar se dogaja, je omejeno na ta hotelski kompleks. Imaš pa garantirano lepo vreme, toplo morje, neskončno dolge peščene plaže,...
Toliko na kratko.
Lep pozdrav




Andra -> RE: Djerba-hotel Isis&Spa hotel (13.1.2008 9:41:16)

IZVIRNO SPOROČILO: BAMI

Pozdravljena.

Do plaže pa je kakih 10 - 15 min hoje, po eni zaprašeni cesti.
Pričakujete lahko grozno vročino. Tako, da več dnevnih izletov ne priporočam. Omejen si več ali manj na hotel. Prosto gibanje po samem mestu ni glih priporočljivo. Skratka ni tako, kot na Hrvaškem, da zvečer greš na sprehod, kafiči, stojnice, vsesplošno žuriranje,....


Mi že par let hodimo na Djerbo, saj nam klima fenomenalno paše.
Pri izbiri bodi pozorna na to, da je hotel na plaži ali tik ob njej, saj drugače pešačiš po vročem soncu, kar ni najbolj prijetno. Jaz žal tega hotela ne poznam, zato to težko rečem kakšen je.
Kar se pa tiče varnosti in nočnega življenja je pa tako. Nevarnosti tam ni, ljudje se ogromno zvečer sprehajajo izven kompleksov in se vozijo s taksijem do glavnega mesta v diskoteke. Na področju krokodilje farme se vsaki večer zbirajo ljudje, lahko sediš v kafičih, ki so zelo urejeni... Da se marsikaj, samo znajti se je treba. Sicer je pa znotraj kompleksov vsaki večer polno animacije in res ni nikoli dolgčas.




bumerang -> RE: Djerba-hotel Isis&Spa hotel (13.1.2008 9:48:28)

IZVIRNO SPOROČILO: BAMI
Skratka ni tako, kot na Hrvaškem,....


Ne, tako kot na Hrvaškem definitivno ni. Tako pa res ni. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Hotela ne poznam, bi ti pa po zapisanem svetovala, da izbereš kak drug hotel, tistega pač, ki leži neposredno OB plaži. Jih ne manjka.




janjja -> RE: Djerba-hotel Isis&Spa hotel (13.1.2008 12:03:11)

Priporočma LCA Holiday Beach[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ta hotel ima samo all Inclusive in to je edino kar na Djerbi priporočam.




Stran: [1]