terapija z ESTROFEM tabletami (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


julija30 -> terapija z ESTROFEM tabletami (8.1.2008 16:52:25)

Lepo pozdravljene

Danes sem bila v MB na uz - začeli bomo moje telo pripravljati na zamrznjenčka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

Dobila sem tablete ESTROFEM. Sicer mi je dr. povedala, da so to tablete, ki jih uporabljajo ženske v meni, ko pa sem prebrala, koliko stranskih učinkov imajo, pa sem se malo zamislila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Kljub temu sem zelo optimistična. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Zanima me, če je katera jemala te tablete in kakšne izkušnje imate?
Na koliko časa? Meni je dr. rekla 3 x na da po 1, naj si jih razporedim čez dan (ker sem jo vprašala, če naj vzamem na 8 ur).
In kakšen je bil rezultat? + ali -
18. grem na UZ
Vam javim, kaj bo sledilo

Lep pozdravček Julija




Abra -> RE: terapija z ESTROFEM tabletami (9.1.2008 11:14:47)

Jaz sem tudi pri zamrznjenčkih jemala estrofem. Ko sem prebrala stanske učinke, sem celo paniko zagnala, potem pa sem vidla, da je to kar pogosta terapija pri zamrznjenčkih (ki v navodilih poleg vseh hudih stvari sploh ni omenjena), jemlješ pa to samo en mesec oz. tri, če zanosiš, zato ni take panike. Meni je v lekarni rekla, naj si jih razporedim čez dan, G me je pa potem kregal in mi rekel, da je vedno bolje, če so odmerki ustrezno razporejeni - torej na 8 ur.
Moj postopek žal ni bil uspešen, kar pa ne pomeni, da tvoj tudi ne bo. Jaz sem takoj, ko sem dobila M šla v nov stimuliran postopek in zanosila. Zdaj čakam, da plodu začne bit srček. [sm=smiley1.gif]
Vso srečo!




julija30 -> RE: terapija z ESTROFEM tabletami (9.1.2008 13:22:52)

Ojla Abra

Nalepše hvala za tvoj odgovor.
Kako sem vesela, da ti je po neuspelem zamrznjenčku, sedaj ratalo. NOSEČI STE [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Držim pesti, da čimprej zagledate bitje srčka in vse dobro.







dojke -> RE: terapija z ESTROFEM tabletami (9.4.2017 14:19:00)

Mi lahko prosim kdorkoli napiše, kje v Sloveniji se lahko kupijo estrofem tablete ?




Stran: [1]