prehlad (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Prehrana nosečnic



Sporočilo


jancka -> prehlad (10.1.2008 9:02:46)

Lep pozdrav vsem skupaj!
Imam problem s katerim se ubadam že kar nekaj časa. Že vsaj 2 meseca sem prehlajena in nos imam konstantno zamašen. Ker nevem kako naj si ga odmašim, da bi normalno zadihala sm začela uporabljati operil in upam da ne škoduje otroku ravno tako kot ta prehlad upam da ne bo imel posledic. Če ima še katera podobne probleme naj mi pove kaj naj naredim. Hvala za odgovor in lep dan vsem skupaj.
LP, Janja




sunny24 -> RE: prehlad (10.1.2008 9:14:11)

Jst teh težav nimam, mam pa pogosto vnete sinuse, zato, ti lahko kaj povem...
1. Inhalacije (vrela voda + mazilo od mentoklarja ali kapljice 31)
2. Maži se po prsnem košu z mazilom proti orehladu (majo v lekarni), ko greš spat pa še pod nosom, malo pa ga dej v vrelo vodo in mej čez noč v spalnici.

Če ti pa to ne pomaga, provi še z vrelo slano vodo zmešano z 1 žličko sode bikarbone in inhaliraj

Upam, da ti bo kaj pomagalo!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Hans -> RE: prehlad (10.1.2008 9:32:38)

oj, tudi jaz imam že dva meseca enake probleme kot ti, zamašen nos. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Najhuje je ponoči ko ne moram spat, poskusila sem že kup stvari pa nič ne pomaga. Sedaj imam sprej za nos Aqua maris.




Stran: [1]