aluš -> RE: Vsakodnevno sesanje ...? (10.1.2008 12:54:02)
|
Včasih ko sem imela še samo enega otroka sem sesala vsak dan, po tleh pomivala in prah brisala pa na 2-3 dni. Sedaj mi ne znese več (že par let). Sesam na 2-3 dni+ brisanje prahu na "občutljivih" mestih ala TV, po telh pomivam v sobotah, ko itak čistim stanovanje, takrat orng spucam tudi kopalnico, Wc, kuhinjo, prah povsod pobrišem. Med tednom pa vse bolj na hiter (prah, kopalnica). Imamo pa baje kar pospravljeno. Tako pravijo moja mami, sestra, prijateljice. Je pa noro, pri nas nobeden (ne otroka, ne velecenjeni soprog) ne znajo pospravljat za seboj. Ko pridem domov, samo pobiram in nosim na svoja mesta (pižama, bunda, kapa, oblačila iz šole, igrače, knjige, vse,vse vse). To mi gre najbolj na kufer. Sem že 100x rekla, da jim ne bom več pospravljala, ker oni pravijo, zakaj pa posparavljaš, saj bomo sami, pa saj bom zvečer pižamo spet rabil. Bi jim en mesec pustila, ne bi imelai nič več za oblečt, pa najdli tudi nič ne bi. Pa ne morem, dobila bi živčnega, da bi mogla to gledat. Povejte punce, kako rešiti ta problem!!!!!!
|
|
|
|