Mi podarite Klomifen? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj



Sporočilo


Zajfa -> Mi podarite Klomifen? (17.1.2008 16:26:43)

Ce je kateri ostala kaksna tableta Klomifena, bi bila zelo vesela, ce mi jo podarite.

Iskrena hvala




Anonimen -> RE: Mi podarite Klomifen (17.1.2008 16:27:14)

Hm....a ni to na recept[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




lučka 25 -> RE: Mi podarite Klomifen (17.1.2008 20:20:59)

Mislim, da so to tablete, katere ješ SAMO NA PRIPOROČILO ginekologa. to niso tako nedolžne tablete in so lahko tudi kakšne neprave posledice ali nevšečnosti. Jaz ti priporočam, da jih ne ješ kar tako, samo na lastno odgovornost. v tvoje dobro.
Pa brez zamere.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Bety upa -> RE: Mi podarite Klomifen (18.1.2008 9:18:19)

Predvidevam, da poskušaš zanositi in ti ne rata. In misliš, da bo tačudežna tabletka pomagala. Če je tako, razumemo tvoje razmišljanje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image]

Poskusi v Italiji, na Hrvaškem in definitivno v Bosni v lekarni, kjer dobiš vse za denar (2 eur škatlica). Pa natančno preberi navodila, ker te tabletke res niso nedolžne. Predvsem povzročajo hiperstimulacijo. Poleg foliklov, v katerih so jajčka, dobiš lahko tudi ciste, ki ne počijo in rastejo, bolijo...vsak mesec.

Potem boš prisiljena obiskati zdravnika. Mislim, da če greš do svojega G te bo pregledal in ti sam predpisal te tabletke. Lahko da ti ponudi še UZ na sredini ciklusa.

Še ena varianta je......Prosi svojega G, da ti da napotnico za ambulanto za neplodnost in tam te poštimajo in ugotovijo vse, kar naj bi bilo narobe.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Srečno![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka.gif[/image]





Stran: [1]