ginekologinja (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bosab -> ginekologinja (21.1.2008 9:49:02)

Živjo,
imam ginekologinjo brez koncesije (po naklučju sem pristala tam)... dolga zgodba

problem: zanima me kako je z napotnico za porodnišnico in bivanjem tam (kdo ti da napotnico za porodnišnico) - ginek. brez koncesije nima napotnic (mi je zatrdila da to ni težava,.... pa vendar imam pomisleke... in iščem informacije vsenapkrog)

Če ima katera izkušnje s takim primerom bi se priporočala za informacije

Morda za Bežigradom poznate kakšno v redu ginekologinjo s koncesijo (namreč zdaj bi bil še čas za zamenjavo).... in odpadejo zgornji dvomi,...

Naja30 -> RE: ginekologinja (21.1.2008 10:10:25)

Če vodi tvojo nosečnost, ti mora dat napotnico za porodnišnico. Vsaj meni se zdi to logično. Razen, če ti jo mogoče lahko da osebni zdravnik, ampak ne verjamem.

pf -> RE: ginekologinja (21.1.2008 11:19:37)

Po moje bi ti morala dati napotnico oziroma vsaj zaprositi pisno tvojega osebnega zdravnika, da naj ti jo izstavi. Če ti je do zdaj znala urejati, bi bilo neodgovorno od nje, da ti ne bi tudi tega uredila. 

sazi -> RE: ginekologinja (21.1.2008 12:11:38)

O napotnicah in ginekologih brez koncesije nimam pojma

Imam pa ginekologinjo v ZD Bežigrad - dr. Žigon in mi je zelo v redu. Sicer ima dolgo čakalno dobo, ne vem pa, kako zgleda zamenjava med nosečnostjo - če je potrebna, te zagotovo vzamejo takoj?

Stran: [1]