Kako dojiš dvojčka? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dvojčki, trojčki, četverčki



Sporočilo


sayuri -> Kako dojiš dvojčka? (31.1.2008 17:09:45)

Malo razmišljam, kako bo, ko bosta moja dva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] zunaj trebuha [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Sicer je še nekaj časa do takrat....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Če bom le lahko, bom dojila. Zdaj me pa zanima, kako ste to ve prakticirale - tiste seveda, ki ste dojile? VAm je tista blazina za dojenje prav prišla? Ste dojile oba hkrati? Kako je bilo v porodnišnici? So vam sestre kaj pomagale? KAj pa potem podiranje kupčka?  Milijon vprašanj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




tatam -> RE: Kako dojiš dvojčka? (31.1.2008 21:35:54)

Blazina je še kako prav prišla!Dojila sem oba hkrati,tudi kupčke smo podirali skupaj.Na začetku,dokler glavice niso stabilne je kar težko izvedljivo,kasneje gre. Pa saj se itak navadiš!
V bolnici mi niso pomagali,saj je bil eden na intenzivni in sem ju dojila posebaj. Kasneje doma pa smo se kar hitro navadli.Na začetku pomaga pristavljat ati,potem pa bo že šlo...
Mi smo se dojili 11 mesecev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!Dodajali smo zvečer in občasno ponoči-je blo lažje tako!




gt -> RE: Kako dojiš dvojčka? (31.1.2008 21:41:50)

Tudi mi dojimo dva + ena. Sploh ponoči kadar sta dva lačna hkrati. Tretji ponavadi dobil pol/pol.
Je še en problem od začetka (vsaj pri nas je bil). Tako so bli majhni da so v bistvu zlezli med blazino in telo in tudi težko jih je bilo držati.
Sedaj gre to brez problema.




tananejka -> RE: Kako dojiš dvojčka? (27.2.2008 8:26:00)

Na blazini za dojenje dvojčkov: http://www.rika123.com/dvojcki.html. Do 5. meseca obe naenkrat, potem pa vsako posebaj do 10. meseca.

Blazino sem uporabljala tudi za počitek dojenčic.




Stran: [1]