|
Abra -> RE: IVF/ICSI - februar/marec (5.2.2008 13:09:32)
|
Kajsica upam, da si ok. Sem sinoči na TV že vidla to novico. Dajamaja, zdej pa štekam [sm=smiley36.gif] Meni se pa v popku še vedno pozna brazgotina od laparo. Si takrat nisem z ničemer mazala, ker so v bolnici rekli naj ne mažemo ... prav nič lepo ne zgleda - 1,5 cm dolga črta. [sm=smiley6.gif] uni, ki je nižje, je pa kar izginil. Najraje bi zamenjala [sm=smiley36.gif] zdaj je pa najbrž že prepozno za kako mažo, pol leta kasneje, kajne? Sulfinija, pojdi na prejšnjo temo, je Daisy tko fin seznam o prehrani in ostalem naredila. Načeloma pa zdrava hrana s črtanjem enostavnih OH. Lejla, znake je čisto brez veze iskat [sm=smiley36.gif] Samo [sm=hudicek1.gif] je slab znak, vse ostalo je super. Sta z Laro prav na dobri poti [sm=smiley1.gif] Netka, ET delajo 2., 3., ali 5. dan, glede na št. celic. Večja je izbira, kasneje je. Mislim, da je Shuka tokrat imela tudi 3. dan, kljub velikem št. celic. Mogoče je Reš spremenil taktiko [sm=zmeden.gif] jaz sem imela obakrat 5. dan Laserski hatching delajo pa samo pri Rešu. Na GK delajo hatching brez laserja (kot je meni znano) kar je starejša metoda.
|
|
|
|