visnjaaa -> RE: februarčki 2007 (11.4.2008 9:35:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Vozičkam ne več tolk, ker tamala po 20 min dobi ****is v vozičku in se takoj pozna. Jem ko prešič, porabim pa itak da ne! Ojla Punce! Evo mene po dolgem času. Ja jaz se tud spet ubadam s kilam....pa jem ko ribicau....porabim pa amaništa nč. Sem jezna na sebe, da ni za govort. No vrtec je šel za en teden na stran, ker je že bolan. No prejšnji teden v sredo je šel prvič v vrtec. Sem bla njim in se mu je full dopadlo...pa men tudi. V četrtek sem vmes za pol urce se skrila in se je že jokal, ampak ni blo sile. V petek pa mi je vzgojiteljica rekla, da lahko kr probamo in grem.. in da me bo poklicala, če bo kriza. In me ni nič klicala in sem prišla po njega ob 11.30...mislimmm.....krizaaaaaaaaaa Tamal je bil čist gotov, čist rdeč od joka, učke totalno zabuhle. Pa jih jaz gledam in jih vprašam, ja kaj se je skoz jokal in pol una men reče, da danes je pa bla kriza, da se je uglavnem skoz jokal in da je blo res hudo. Ja pa zakaj pa me niste poklicale, kot smo se zmenli? Jaz jim sploh tega ne morem odpustit, da me niso poklicale. In od petka dalje je Nejc totalno zmešan.....tud lulat ne smem it, ker se že joka, tud k svojemu lastnemu fotru več noče it...samo mene se tiši. Če grem slučajno v drugo sobo, se že joka in kliče mammmm, mammmm...da ne govorim kako je ponoči.....grozaaa...nič ne spimo....že prej nismo, zdej pa slph nič. Kriza....to pa nisem pričakovala. No in pol v soboto ponoč zakuha na 38, sem mu dala daleron in začelo mu je tečt iz noska, kašlja ko star čiko.....itd. No pa je spet lepo pri meni doma. Tolk o vrtecu in uvajanju. Lepo se imetje, lepo hujšajte, se beremo
|
|
|
|