Anonimen -> RE: februarčki 2007 (23.4.2008 12:36:55)
|
SEm napisala cel roman, pa me je kr vn vrglo Pri nas se je stanje z vročino umirilo, je ap dobil neke drobcene, rdečkaste pikice po nogicah, največ po nartu in podplatih. Pa sploh ne reagira na dotik, tako da sklepam, da ga ne motijo. Je keri kej znano to? Js sem pa danes dobila odpusnico iz Ginek. iz bolnice. Sploh si nisem predstavljala, kolk močno te lahko taka stvar potre. pa na odpusnici piše, da je plod odmru v 7t, velik 13,5mm. Še zadnjič mi ni dalo miru, in sem šla na RR brat, kaj se je kaj tedaj dogajalo z mano. In sem našla post, poslan 5.4., da me je prejšnji dan cel dan trebuh bolel in sem preležala. Mislila sem pač, da je cista počila. NAROBE!!! Pa še danes sem začela zelo rahlo krvavet - par kapljic. Me je kr malo presenetilo, glede na to, da od samega posega nisem videla niti kapljice krvi - skoz po malem en rjavkast izcedek. Bom videla do jutri kaj bo... Ma spet mam tak smotan dan... Pa še ven ne smema s pižekom, ker je bolan. Jooj, da vas ne bom čist zamorila, raje grem... LP vsem!
|
|
|
|