Margit -> RE: februarčki 2007 (10.5.2008 6:58:23)
|
Dobro jutro ženske moje! Vidim, no brem da ste več al manj OK. No pri nas je tudi vse OK, Matiček je že od konca marca zdrav. Maša pa je norice dobila, tako da sem v torek šibala iz službe da sva šle k zdravniku. No jaz sem šla pa potem v sredo k zrdavniku, ker sem mela dva dni 39 vročine in ful me je grlo bolelo - diagnoza - angina. Tako da sem lepo od srede doma. Matic pa vse te viruse lepo prenaša. No čakamo na norice, ampak če bo tako kot pri MAši (12 pik) ne bo panike. Drugače pa je kar nor tale tempo. Zjutraj vrtec, služba, potem po oba otroka. Domov pridemo samo še večerjo pripravt in spat. Ojoj. Komaj čakam da se malo bolj tega ritma navadim, da bo še kaj drugega od mene. Matička sploh ne vidim nič med tednom. Ker enostavno pridemo domov mal čez pet. Skuhamo in pojemo večerjo, ga stuširam. Tam med pol sedmo in sedmo zvečer gre pa že spat. Zjutri pa se z mojim pedenata in razvažata. Bomo mogl neki drucga pogruntat, da bo vsaj čez poletje malo dlje pokonci. Ker ga prav pogrešam. Zdele že prav veselo čeblja. Ga slišim kako razlaga in poje. Drugače pa sta z Majem v istem vrtcu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Ampak mislim da bo šel šele septembra. Ker si ne želim,da bi spet takoj zbolel. Ker je prav lušten in nasmejan in dobrovoljen sedaj ko je zdrav. Bomo videli kaj se da naredit. Do septembra bomo pač plačevali ceno kot da bi bil v vrtcu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], ampak mamo potem vsaj zasigurano mesto za sept. Ker če pa bi zavrnila ta vrtec (ker v vrtcu kjer je maša ne bo več jasličnega oddelka, so naredili kombiniran oddelek, da so lahko vzeli 4 otroke več) bi pa zviseli tudi za leto 2009. ha ha ha. Tolk novega folka je v občini, ampak vrtec pa je v planu za leto 2010. Danes nam pridejo pomit šipe iz zunanje strani, Bomo končno vsaj kaj videli vn. Ker do zdaj jih sploh še nisem pomivala (sam ne zaradi lenobe, ampak zato, ker plezala pa ne bom). Ko oni zaklučijo pa jih jaz pomijem še iz notranje strani. No tolk na hitro. Se še kaj javim. V službi sem šla samo enkrat na RR, pa še takrat je direktorica stopila v sobo. Tako da RR v službi odpade. Kakšen čvek na gmailu pa je možen. Imejte se maksimalno dobro, upajmo na sonček danes in izkoristite prosti dan. Če se potepate po gorenjski ste dobrodošle tudi tukaj.
|
|
|
|