Ajvy -> RE: Julijke2007 - 5.del (19.3.2008 16:22:34)
|
Mater vidim ,da smo vsi bolj v k......no, da vam še jst opišem našo nočko....tamala je na 10 minut jokala, ker se ji je kar naenkrat zamašil nosek....pa sem jo kr v svojo pojsteljo vzela, ker nisem mogla več vstajat....mene pa je začel okrog šestih bolet obraz, tam okol sinusov in teh zadev...ob pol treh zjutraj sem šla s taxijem na urgenco, ker niti gledat več nisem mogla, tolk me je vse bolel....sem dobila protibolečinsko infuzijo...sem bila takoj bolje.....rekla je da se ji niti ne sanja kaj je narobe, ker imam kri super duper....prišla sem nekaj do šestih domov....moj je šel v službo- čeprav sme mislila da se me bo usmili in ostal doma, ampak služba je pač pomembnejša od mene.......sem se fejst zjokala, šla spat se zbudila čez pol ure..rihtala pupo in njen zabasan nosek...amoak vsaj tečkana ni...je pa res ,da sem ji zmotila ritem, ker sva bili naročeni pri zobarju, ravno takrat ko ona spi svoj lepotni spanec. in sedaj...moj je še vedno v službi , jst sem pa čist out..... kr neki.......... En velik koš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] za vse bolančkane.......
|
|
|
|