krkatja -> RE: Julijke2007 - 5.del (25.2.2008 21:50:51)
|
Ojla, naš pa je krotek kot mala muca...you wish. Zadnjič se je mali vlačil po tleh, tak na izi, počasi. Pa moj tast ves navdušen, da se bo mali začel kmalu po prostoru premikat. Pa sem mu pokazala, kako se hitrost plazenja blazno poveča: na razdaljo dva koraka vstran sem mu gsm nastavila. In kot mala antilopa-dvakrat mignil z boki in je že bil tam. Mi je pa mama danes rekla, da se je ful zmatrala. Pa je bila z njim samo 5 ur (pa mene je tudi mela zraven, da sem ga med izpadi krotila). Že cvika za četrtek, ko grem sama v LJ. Prvič nekam za tako dolgo, pa brez malega. Najboljše da si kar video konferenco naštimam na gsm-u. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Po moje bo moji mami kar od sile mleko začelo tečt, ko bo začel mali izvajat svoje finte. Sem našim zabičala, da ga morajo v tem času naučit samega zaspati. Pupi, Madejka...od vsake sprejmem po eno kilco, pa si lahko komot privoščita kavo z mlekom tekom cele shujševalne. Jaz bi pa rada dve kili gor dobila.
|
|
|
|