samoplačniški pregledi (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


tara 14 -> samoplačniški pregledi (11.2.2008 16:01:03)

Pozdravljene.
Mene pa zanima, če je možno it na preventivni samoplačniški pregled za spermiogrem in za ženske preglede, da ti že prej povedo da je vse ok.
Sem iskala po spletu, vendar nikjer v mariboru in okilici tega ne najdem.Pa koliko so cene preledov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley25.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley25.gif[/image]




crvicek -> RE: samoplačniški pregledi (11.2.2008 16:27:42)

tara 14, jaz ti bom povedala za Lj in sicer pregled pri specialistu za neplodnost stane 85 eur (pregled z uz in posvet), samoplačniški pregled pri svoji G pa stane 35 eur. Spermiogram in pregled pri andrologu stane samoplačniško 25 eur. Zelo drago.
Verjetno se cene med klinikami kaj razlukujejo, ma mislim da kakšne velike razlike ne bi smelo bit.




DaisyE -> RE: samoplačniški pregledi (11.2.2008 18:21:32)

tara, jaz mislim, da se je brezveze matrat s pregledi, če ni preteklo eno leto. V enem letu menda zanosi 80 odstotkov parov, s katerimi ni nič narobe, laparoskopke in histeroskopske preiskave so pa po moje kar drage. Pa še neprijetne so (tako slišim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]). Spermiogram v MB delajo na kliniki, verjetno tud samoplačnisko. Najbolje, da jih kar vprašaš.




pupe -> RE: samoplačniški pregledi (11.2.2008 21:07:37)

Če ne najdeš v okolici maribora, ti res priporočam pregled v Dravljah(lj)
več informacij pa dobiš na www.neplodnost.com.




n74 -> RE: samoplačniški pregledi (13.2.2008 18:01:11)

Ojla!

Imam vprašanje zate crvicek, kje v Lj stane spermiogram s pregledom androloga samo 25 eur? Ali je mogoče to podatek za Leonišče? Ali ima katera druga mogoče podatek za Leonišče?
Pa kaj mora partner poleg tega še opraviti, da mi dajo napotnico naprej za IVF?

Lp




crvicek -> RE: samoplačniški pregledi (13.2.2008 20:14:35)

n74, ja ta podatek je za Leonišče. Bila pa sva pri dr. Voglerju.

Tako je bilo,  osebnega zdravnika sva prosila za napotnico za spermiogram, in je prišel v 1 mesecu na vrsto, potem pa bi bilo potrebno čakat za posvet pri andrologu še 4 mesece, tako da se je mož odločil da gre samoplačniško na posvet in je dobil datum čez 3 tedne. Izvidi pa so bili super in ko sva bila na posvetu sem bila ravnokar noseča, vendar takrat še nisem vedela.

Tako, da verjetno je cena višja, če greš tudi na spermiogram samoplačniško.
Čeprav mi ni jasno kaj je na oddaji spermiograma za čakat, saj gredo samo noter naredijo kar morajo in ven, tako da mi je nerazumljiva taka čakalna vrsta. Svetujem vam, da si vsaj ta strošek privarčujete in greste na spermiogram z napotnico, pol pa boste vidli kako naprej.




Stran: [1]