bauhaus vrata (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


lucika -> bauhaus vrata (12.2.2008 20:44:29)

ker verjemem, da tiste, ki se vas trenutno gradnja ne tiče, ne zahajate ravno na ta forum, bom vprašala tukaj:

ali je katera kupila in vgradila poceni (kao, haha) vrata, ki jih prodajajo v bauhausu, baumaxu in obiju? pri čem se odraža ta manjša cena oziroma kvaliteta? ker cena je 8x manjša od "normalnih" vrat.

aja, ne me prestavljat na forum gradnja, ker tam je govora o vratih, pa mojega vprašanja ravno ne šljivijo...




lucika -> RE: bauhaus vrata (12.2.2008 20:50:32)

no, evo, v isti sekundi sem premaknjena...
mislim..,..tole me pa jezi no.

kakorkoli..... kdo kje s kom, o čem, ni važno o čem...o vsem...se da debatirat na čveku. razen o tistem kar moderatorje moti, al kaj???????????'
če noben ne bo odgovarjal bo tema itak takoj na dnu...

ma, bedarija...kaj se sploh jezim.




Skabi -> RE: bauhaus vrata (13.2.2008 8:40:11)

lucika, ne se jezit. Jaz sem že prej prebrala tvoje vprašanje. Sicer gradim, ampak o teh vratih ne vem nič. Poskusi na PodSvojoStreho, tam je enkrat že bila debata o tem.




žigolino -> RE: bauhaus vrata (13.2.2008 9:35:55)

Mi imamo ene iz baumaxa in ene od enga privatnika,ki se ukvarja z alu vrati.Te so bile trikrat dražje ampak razlike pa ni nobene,vsaj tri lete odkar jih imamo.Le da tiste od baumaxsa so se malo težje kao vgradile,ker smo kar tega privatnika prosili naj nam jih postavi,pol pa ne vem a je bil jezen ker jih nismo pri njemu kupili al so se res težje postavla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Smo imeli pa še en problem tiste dražje so malo širše in gor sta dve šipi spodnji del pod šipami pa je alu in ker so vrata skoz na soncu(dopoldan) se je ta alu del zvil za pol cm in pol so prišli popravit ,so dali not dva manjša dela in vmes en stebriček.Zdaj pa je vredu.Opravičilo je bilo da je pač prevelik razpon in da mora biti vmes nosilec.No to je edina problem kar smo jih imeli z vrati.Se pa odločamo še zanakup enih in definitivno bodo ta tapoceni ker saj pravim zaenkrat ni razlike v kakovosti.




natalia -> RE: bauhaus vrata (13.2.2008 21:51:15)

midva bova tudi vzela vrata v merkurju ali Bauhausu, ker prvič  - niso slabe, kar se kvalitete tiče, pa drugič, ker se mi zdijo druga vrata občutno predraga in si jih niti ne morema privoščiti.

lp




janjja -> RE: bauhaus vrata (14.2.2008 16:54:58)

No midva sva jih kupila v Bauhausu ampak dala sva za nje 900 eur.
Tako da meni se ne zdi niti tako poceni...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
No lahko jih dobiš tudi za 200 eur samo "kolko dnarja tolko muzike"




lucika -> RE: bauhaus vrata (14.2.2008 19:25:23)

janja, a ti to o enih vratih? en komad toliko? aaaaaaa...

no, midva sva se odločila in jih kupila. jaz mislim ,da bodo ok. sicer sem vprašala, kakšna je razlika med temi in onimi "dragimi" vrati, pa mi pravi, katerimi dragimi, mi imamo samo te:)
vzela sva za spodaj bele, za zgoraj pa rjave. o kvaliteti bom pa kaj več povedala čez nekaj let:) upam, da nič slabega.





Skabi -> RE: bauhaus vrata (15.2.2008 9:09:42)

Janjja menda ne govoriš o enih vratihza 900 e??? Ker cene vrat so od 200 evrov dalje, pa so priznane kvalitete (Jelovica, Lesna,...).  Če pa so to res samo ena vrata, pa  pokaži kako fotko, prosim.




Skabi -> RE: bauhaus vrata (15.2.2008 9:24:37)

janjja, si ti mislila vhodna vrata? Ostali pa notranja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




janjja -> RE: bauhaus vrata (15.2.2008 15:51:33)

Ja zunanja (aluminjasta) vrata.
Aja o noranjih teče beseda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Notranja pa smo v Bauhausu kupili za 400 eur - 5 kom




KIKI**** -> RE: bauhaus vrata (15.2.2008 17:29:12)

Mi dva sva jih dala delat in sva za ena vrata dala 55.000 bivših sit, ker jih imava z nadsvetlobo (3 kom) 3 kom so pa brez so ble pa 38.000 sit. Mislim da so slabše kvalitete ampak spet ne tko slabe da ne bi ble za stanovanje. Je pa nekaj res, kar si bom zapomnila za vedno.


Raje počakam leto dni in kupim orng kot pa na vrat na nos letim po najcenejšo stvar. Midva te možnosti nisva imela ker sem zanosila in sva si v  8 mesecih iz nič uredila cel zgornji štuk z opremo in naju je prišlo ogromno-12.000.000 bivših sit, s tapocen robo.
Paše skoz nekaj urejava zunaj na bajti nikol ne bo konc[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].
Zdaj je na vrsti terasa spomladi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] komaj čakam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]