LoCa -> RE: Kaj za vraga to pomeni... (17.2.2008 12:51:55)
|
ma ne, js sm v bistvu z njim že prekinla odnos za kaka 4 leta, sem bila prepričana, da sm naredila "closure". on je mel svojo punco in svoj lajf, js pa svoje življenje, nisem niti mislna nanj, kaj šele upala. je bil on tisti, k je spet vzpostavil stik z mano. inše takrat nisem nič upala. ko sem govorila o idealnem človeku, sem mislila idealnega zame. to, da on ni popoln mi je jasno, po 15 letih kolkor ga poznam, najbrž mi je poteglno, glede na to da sm edina bla z njim ko je trpel zarad družinskih frustracij. vem od kod te fore izhajajo, zato jih razumem. poznam njegovo pot. mislim, Poznam ga. v glavnem, odločla sem se, da (če se seveda sploh javi, ker se še nč ni) naj on lepo sam pr sebi razčisti, kaj sploh hoče. js sicer lahko povem, kaj čutim in kaj mislim, ne morem pa vplivat na njegova čustva. osredotočla se bom raje nase, ker nisem zadovoljna s svojim življenjem nasploh, tko, ni mi v redu ta točka kjer sem (ne mislim samo na odnose). bom probala s fantom kaj rešit, čeprav sem bla cel vikend zdej pri sestri in pršla domov sem bla tkoj slabe volje.
|
|
|
|