|
Nogavica -> RE: November 2006 - 3. del (1.6.2008 8:12:02)
|
Jutro! Moram vam povedat, da so naše težave z umivanjem mimo, Živa se namreč vsak večer dobesedno zakadi v tuš kabino in čaka z igračkami, da ji naštimava vodo, da jih lahko tušira, midva jo pa medtem umijeva. Z banjico je sploh več ne bom "strašila", če tuš tako obožuje. Je pa včeraj popoldan zunaj tekala bosa in je bila ful posrečena. Sezula sem jo v peskovniku in sem mislila, da ne bo potem hotela hoditi zunaj po travi in kamenčkih, pa je bila čisto navdušena. Seveda si je mimogrede morala na tla naliti še malo vode, da je potem čofotala po blatu. Pa vrata moramo po movem zaklepat, ker odpre vsa in to z lahkoto, potem pa stika po elemetih in takoj kako ušpiči. Tako kot včeraj, ko je vzela čistilo za steklokeramično ploščo in ga zlila na Telebajska. Še dobro, da sem prišla, preden je z roko začela pacati po njem. Varovala na elementih imamo bolj za okras, ker jih mala z malo truda dobesedno strga dol. In še naša nova manija - žoge. Naenkrat jih imamo polno stanovanje. Mala jih vsa navdušena prelaga z enega konca na drugega in jih prenaša okoli, potem jih da v košaro, potem spet vse ven pomeče ... Upam, da mi bo te dni uspelo fotke spraviti v album in si naštimat nov avatar. Lep dan vsem!
|
|
|
|