|
Anonimen -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 (14.8.2008 0:30:08)
|
Zdravo punce! Naš Jure ga spet in ponovno sračka na veliko. Ne bi spal, ne bi jedel. Je trenutno še pokonci oziroma na veliko joka, ker ga daje mož spat. Ne in ne. Danes je pojedel celo en krof in malo čokolinota. Nič za zajtrk, nič za kosilo,... nič ni bilo dovolj dobro. Noro. Drugače pa tudi Jure teka po kavči in postelji in bolj kot sem huda bolj se mu zdi zabavno. Isto je z rožami. Bolj se tašča jezi nanj, ker tolče po rožah bolj z veseljem to dela in dela predvsem takrat, ko je ona zraven, da ga vidi. Pa postal je sramežljiv pred drugimi - no, kakor kdaj. Včasih, ko koga vidi kar zatrokira in se stisne k meni ali možu. Včasih je pa ta glavn ne glede kam pridemo in koliko je neznancev tam. Pa osvojil je nekaj novih besed - Če ga vprašaš kako mi je ime, pove da je Jure, no nekaj podobnega Jure in zavije tako kot Koroški Slovenci. Kuža je kuga, dude - duda, pove ko gre s postelje dol ali pa postopnicah in reče "dol" (tisti o je hudo širok in razvlečen), pa gor tudi zna reči. Oči je očio (z nekim češkim naglasom), mami je "mam", največkrat pa kar "Jasa" ali nekja podobnega Jasna. Oponaša kar precej živali, od mehanizacije pa zna izreči le avto, vse ostalo je brm - brm. Mož pravi, da se vidi da je doma z menoj in med samimi gospodinjskimi opravili zato zna povedat, da "kuha" (ko gleda kako mešava po piskru), pove da je štedilnik "ajsa" in če gre kaj čez oziroma se kaj polije pa vedno reče "opa". No še kaj bi se našlo, ampak mi sedaj ne pade na pamet. Tko, poročilo od nas... ... nočko!
|
|
|
|