|
wing -> RE: v grlu sluzni cep, ki ponoči moti dihanje (29.2.2008 12:54:37)
|
Če te prav razumem, ni problem nosek, pač pa grlo, tako da si ne mpreš z Operilom nič pomagat, pa tudi ne vem če je pametno dajat novorojenčku kakršnokoli kemijo. No, moji pupi se je tudi od rojstva pa tam do drugega meseca ali pa še dlje v grlu prav tečno prevažala sluz, kar je bilo tako očitno slišat, pa še motilo naju je med dojenjem. Prav hropela je včasih. Meni je patronažna takrat rekla, da je to od rojstva, pač sluz v grlu, to ima veliko novorojenčkov in da ni nevarno, če pa bi sluz želela v sapnik, pa otrok že ima razvit refleks, da bi jo s kašljanjem izločila.Samo dokler ni sile, pa otrok zavestno ne zna se izkašljat. Meni je ta sluz šla na jetra, samo za storit nisem mogla nič. Še zdaj (3m) se ji večkrat prevaža sluz, pa ko jo kakorkoli nadraži ali sili v grlo ali sapnik, že mala začne kašlat. Tako da, po moje se ni za sekirat. Drugo pa je, če je kaj prehlajena in ima zamašen nosek.Potem pa fiziološka pa pumpica. Vse dobro.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|