janja -> RE: Desetke007 part 2 (16.4.2008 22:49:32)
|
Srečanje - spet je super uspelo, vanili, nova10ka - veseli me da smo se spoznali. Me prav zanima kako bo folk v ponedeljek v Tušu gledal, ko nas bo ko Rusov na kupu. plenice - mi uporabljamo DM pa so čisto v redu. Ponoči mu dam že 4-ko, čez dan pa je v redu tudi 3-ka. orka**- jaz sem mu dala piškotke Plasmon (tu pa ni meda). Za Plazmo pa ne vem. Gre pa za 2 različni vrsti piškotkov. Sicer pa med dajejo v veliko stvari za katere sploh ne vemo. Se strinjam z oktoberko, da sploh ne vemo kaj vse je v hrani, če bi, bi lahko počasi vse nehali jesti. Kaj pa je danes sploh še zdravo! Mogoče edino tisto kar ti zraste na lastnem vrtu. Itak je pa tudi ozračje že onesnaženo, tako da - zdrava prehrana - kaj je že to? patronažna - pri nas hodi na začetku ene 4x, potem pride pa še po 5. mesecu 1x, da ti svetuje glede uvajanja GH. suzanamai - nora slikca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley16.gif[/image]. Glede ribežnov pa - ful so hudi. Še lepši kot prvi. No, pa tudi prvi niso bili slabi. Urban ima še vedno malo zatrdlino od cepljenja pa je tega že več kot 1 mesec. Upam, da bo izginilo. Jutri imava spet cepljenje, pa ne vem če bova šla, ker Urban malo smrka, P je pa itak taka, da bi ga tud bolanga cepila. Zajček - njami, jaz ga imam pa tako rada. Pečenega. Ampak ga nisem jedla že več kot 20 let, vse odkar mi je umrla babica. Ona je imela veliko zajčkov, pa je vsake toliko časa kak končal v loncu. margareta - kako je bilo na šopingu. Si kaj lepega kupila? tave - luštne slikce mama06 - čestitke za zobek. Pa upam, da bo sedaj kaj bolje jedel. Jaz imam danes tudi nekaj še za narest, pa vas mogoče preberem še malo kasneje.
|
|
|
|