janja -> RE: Desetke007 part 2 (17.4.2008 23:27:55)
|
pot - meni so DM plenice ful dobre. Uporabljamo pa ponoči 4ko, podnevi pa tudi še 3ko (jih je treba porabit). Bomo pa prešli na 4ko. 4ka mi zdrži ponoči 12 ur, pa se ponoči še 1x dojimo. ogled slik - se strinjam s tabo pot. Ljudje smo ena taka firbčna bitja, da si prvo ogledamo kake so mame in očetje, pa skor cela žlahta, pol pa pridejo na vrsto otroci. Ne vem zakaj, a tko je. Mogoče se bojimo konkurence. Itak je pa za Slovence značilna foušija. No, ne za vse. Pandica - jaz bi geslo za tisto gasilsko sliko. Si bla pa hitra, zaklenila preden sem uspela prebrati tvoj post. oktoberka - take it easy! Men je tud vseen a kdo vidi kaj in kdaj berem. Nisem nikol nič zastojn dobila, pa se nimam česa sramovati. Točno tako - zato pa so javni forumi. Iskrenost je lepa čednost. Tist k se skriva, že nima čistih namer. Pa ne mislim s tem žalt skritih firbcev. mišk - moja sestra se je lani poročila na Otočcu. Ful lepo. metkica1 - moj Andraž je bil star skoraj 1 leto, ko je šel v vrtec, pa pol skupine še ni hodilo. No, pol je šlo pa res hitro. V enem mesecu so vsi shodili, jedli sami... Kljub vsem skrbem, mislim, da je bilo za otroke lepo poskrbljeno. Vsak dan ko sem ga prišla iskat se je cartal pri drugi vzgojiteljici. Je bil pa res tak cort, da so ga hotle vse mečkat. Urban bo pa glih 11 mesecev, ko ga bom začela uvajat. Pa upam, da ne bo problemov. Ma, spet sem vas brala več kot eno uro. Sploh se ne morem aktivno vključit v čvek, ker ko preberem že zginete spat. Vanili ti si pa res popestritev foruma. Aja Klaudia, še naše nove mere za 6 mesecev: 7740 g, 69 cm. Smo bili cepljeni, pa ni niti muksnil. Pol k sva prišla domov je pa zmazal cel lonček špageti bologneze. Ja mi tud dajemo meska, pa je njami. Ga moram res pohvalt. Po mesecu neuspelih poskusov z zelenjavo, zdaj že ves teden lepo papamo. hranjenje ponoči - naš se tudi še 1 zbudi ponoči, pa ne zato da bi se cartal, ampak on je - očitno je lačen. Pa naj rečejo P drugače.
|
|
|
|