janja -> RE: Desetke007 part 2 (19.4.2008 22:32:42)
|
majoli - a misliš, da se crklja, ko spije več kot 100 ml ponoči? Ko se mi je še večkrat zbujal, sem točno vedela kdaj res je in kdaj se crklja. Je pa tako, da jaz mu tud dajem dudo, ko se oglasi, pa spi naprej. No, včasih pa duda ne prime in ga moram podojit - no zadnje čase jaz to jemljem kot žejo in ne crkljanje. Pri nas v stanovanju je zelo suh zrak in če sem jaz ful žejna ponoči je najbrž tudi otrok. Mogoče bi mu morala ponuditi čaj, pa me je mal groza. Že zdaj imam mleka komaj za sproti, pa se podnevi zelo malo dojimo - praktično sta samo še 2 polna obroka dnevno (zvečer ob 19h poje 200 ml z ovsenimi kosmiči + zjutraj okrog 5h ), tako da se bojim, da bo kmalu res konec dojenja. Vsaj pri prvem je bilo tako. Se mi je ravno tak čas odstavil. prekuhavanje - pol pa tud jaz ne bom več prekuhavala vode za pit. Je pa naša voda iz pipe naravnost ogabna (bela, pa še smrdi). Kaj bi bila pol boljša ustekleničena voda ali iz Brite? Jaz pijem obe. živa - si me spomnila na vrtec - glede jemanja igrač. K pridejo tja, sploh tisti z dudami, jih najprej vsi vsako probajo in obliznejo. Da o drugih igračkah sploh ne govorim. Moram še pripomnit, da se naš Urban zadnje čase mal krega, če mu slučajno vzamem kako igračko iz rok. Andraž je bil čist drugi. Če mu je nekdo vzel igračko, da je nekaj časa kar gledal (češ, ej kva si pa ti dovolš), pol se je pa obrnil in vzel drugo igračko, pa se igral naprej. vanili - čimprej si porihtajte očke. Jaz sem bila takrat res boga, pa še na morju smo bili. Me pa še danes levo oko (ko sem utrujena) bolj boli kot desno. Tko da niso glih tako nedolžne te stvari. oktoberka - jaz bi tud rižev narastek, pa ga pri nas noben ne je. Eni in Filip čestitke za prvih 6 mesecev. Lia [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za zobek! mehurčica - midva uvajava GH že skoraj 2 meseca, pa je šele sedaj začel jesti, tako da lahko rečem, da imamo končno 1 sadni in 1 zelenjavni obrok. Sadje pa mlečno kašico je začel lepo jesti (manjše količine, pa po 3 tednih količino 1 obroka), zelenjavo se mi je pa puntal ves mesec (1 žlička pa je dobil skoraj živčni zlom). In glej ga zlomka, pred kakim tednom je prešel kar na cel obrok. Res pa je, da mu zelenjavo tudi malo posolim in naredim okusno, drugače ne bi jedel. Je pa do sedaj vse v redu, ni bilo nobenih reakcij, ali pa kakega napenjanja. Tako, da res, vse zahteva svoj čas. lane31 - saj me smo tud zraven [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] na srečanjih. Blazine damo skupaj, gor dekice in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], me pa se posedemo okrog in čvekamo. valči! ko bo Živa v sr. šoli, torej ko bo mela 15 let, bom jaz...45 da o Teotu niti ne pomislim... hvala enako - jaz bom tud 45, ko bo moj Andraž 15, ko bo pa Urban pa tud raje ne pomislim. ...bom kar zdele spustila post, da mi kaj ne zašteka, pa še backspace se mi zatika, pa mi pol zbriše kar pol strani. Vas berem naprej!
|
|
|
|