VANILI -> RE: Desetke007 part 2 (12.4.2008 18:26:56)
|
oj! da probam kaj napisat s Teotom vnaročju in Živo ki skos kaj sprašuje. 1.vreme me ne moti, je vsaj moj mož-deloholik noter, sicer skos okol hiše skače 2. a se kere mamice dobite ka v bližnji prihodnosti v lj -a bi lahko prišla zraven, kljub temu da nimam kilometrine narr 3.kdor mi je voščil za rd pa ji je nerodno,naj ji ne bo, je blo zelo prisrčno, bom povedala par dogodkov, ko sem se hotelavzemljo vdret[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image]: a.prišla v noo službo in notpride kolegica (v pisarno) in mesprašuje o takrat 15-mesečni Živi. jaz pa hotla bitprijazna in prašala: vi pa tud pričakujete? če ne bi bla100% ne bi spraševala... ona pa, da NE.... joj joj jo joooj (ne morem napisat kako mi je blo nerodno) b. prišla sem na obisk k nekdanji kolegici s fasa, ki je rodila. nisva se vidli 10 let. je zelo majhna (153cm l še manj). ko vstopim vstanovanje, hodim proti njej, se ji smejem jo objamem, polupčkam.... nakar jo zagledam vsobi ko doji... objemala sem pa njeno sestro, ki velika 165cm in ji samo malo podobna...mislllllllm zdaj me bo pa Teo pojedel in moram it
|
|
|
|