Končno slovo,.. (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> V objemu žalosti



Sporočilo


vesel -> Končno slovo,.. (24.3.2008 11:27:19)

Moj brat je večinoma pri punčkini mamici.Pride na kosilo inje z njo cca.2 uri in gre spet k mamici. z mamico pa nič bolje in pričakujejo,da bo to trajalo cca.se kak mesec,da si bo malo opomogla.
Sej men resnično ni težko,da je pri nas in z veseljem skrbim zanjo in se mi zdi prav,da je pri nas,ker se veliko z mojo Ajdo igrata da se malo pozabi in skupaj tudi kj ustvarjamo.
Zvečer pa je kriza,ko gremo pred okno,iščemo zvezdico-Nil,zmolimo,...

Pomoje ,da bo kmalu bolje s punčko. Pač ima malo žalostne krize.

Kaj menite?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

_____________________________




Hans -> RE: Končno slovo,.. (24.3.2008 11:39:53)

Najbrž je še toliko huje, ker tvoja nečakinja potrebuje mamo. Saj ti lepo skrbiš zanjo ampak mami je le mami. Trudi se še naprej po svojih močeh, to je največ kar lahko storiš. 




anajmad -> RE: Končno slovo,.. (24.3.2008 14:06:05)

Ko je meni umrl sinček,nisem prišla k sebi cca 4 mesece. najbolj je seveda trpela moja hči,ki je imela mamo,kot da je ni. Enkrat me je tako presunilo,ko je jokala v sobi in takrat sem videla,kaj sploh sem naredila. Pogovorila sem se z njo. Samo ona je bila takrat že kar velika  - 10 let in je razumela,kaj se dogaja z mano. Najbolje bi bilo,če bi brta peljal kdaj tudi hčerko s sabo na obisk k mami. Vem,da ji je hudo in so druge stvari zanemarljive. Sem bila v njeni koži in takrat ti ni pomembno ničesar,niti lastno življenje.
Naj poskusi.




Mala_princeska -> RE: Končno slovo,.. (24.3.2008 14:21:29)

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

Najbolje bi bilo,če bi brat peljal kdaj tudi hčerko s sabo na obisk k mami. Vem,da ji je hudo in so druge stvari zanemarljive. Sem bila v njeni koži in takrat ti ni pomembno ničesar,niti lastno življenje.
Naj poskusi.


Se strinjam z anajmad; naj oče poskusi hčerko peljati s seboj na obisk, če le ni tako premajhna.

Drži se!




Blejka26 -> RE: Končno slovo,.. (24.3.2008 22:16:58)

res je hudo to..ne vem ti svetovati,ker mi je že misel na to preveč boleča.Želim vam vsem skupaj da boste močni in da bo bolečina vse manjša.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




srki -> RE: Končno slovo,.. (25.3.2008 9:41:53)

Jaz tudi mislim, da bi mamici dobro delo, da vidi svojo hčerkico, pa hčerka jo verjetno tudi pogreša, pa tudi atija. Držite se!




smigli -> RE: Končno slovo,.. (26.3.2008 15:03:01)

[image]http://www.ani3.dk/engle01/engle20/yg46.gif[/image]


en velik objem in veliko moči vsem skupaj




Stran: [1]