Anonimen -> RE: Junijski škrati 2007 (3.del) (24.8.2008 21:16:00)
|
Ojla še od mene Lepo da ste se spet začele javljat. Jaz spremljam temo ampak ker vas je tako malo gor se še men ne da nič napisat. Je pa pri nas vse po starem. Tara laufa sem in tja, trmasta je fulllllll, vse naj bi bilo po njeno, zobkov ima še vedno 12, govori že kar nekaj besed, rada pleše in poje, skratka živahno. No pa da začnem razpredat: Komaj čakam, da pride varuška z dopusta, da bom šla lahko delat. Doma se mi že meša Najprej smo bili en teden doma z atijem, potem na morju, zdej pa sem dva tedna doma, ker varuške ni. Pa sm že kr mal živčna, bi mi pasalo it v slubo Sej vem, sm čudna Tole FLASK_A te pa jaz tako zastopim da si še mislit ne moreš, ker sem čist na enakem kot ti, le da sem jaz še bolj naveličana bit doma kot ti. Zdaj sem začela delat v gostinstvu (spet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]), dokler ne najdem ene res orng službe v katero bom hodila z veseljem, v kateri bom lahko kaj dosegla, napredovala... Tudi mi bom s 1. septembrom zakorakali v vrtec. Ta teden sva tudi midve videle razpored. Jaz komaj čakam da jo dam v vrtec, Tara bo pa tudi sigurno vesela družbe. Ja tole s čeveljčki je tudi pri nas problem. Jaz sem ji ravno ta teden kupila NIKE supergice (št. 21) in copatke Robeez za v vrtec. Čakam pa še kolekcijo za jesen zimo od Cicibana ali pa katere druge, jih prejšnji teden še niso imeli. Zdaj sem pa kar malo utrujena, sem danes cel dan delala pa še zdajle doma sem imela kar nekaj dela, še perilo obesim potem pa spat.
|
|
|
|