balaena -> Knjige, trebušnjaki, znaki (9.2.2005 8:02:32)
|
Zdravo vsem skupaj! Sem še zmeraj srečka :nosecka: ! Sem potem ta prve dni kar z vložkom pri roki na okoli hodila, me je tako skrbelo, da so črtice vseeno malo sumljive :)- Sem dopolnila album višjega pomena (pupa25 http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=28856&idk=85&stran=2 ) Ker so mi ostali testi, ne, sem danes še enega naredila in je očitno že toliko več hormona v meni, da je črtica že kar konkretna črta. No, zdaj pa vprašanja za danes :) - Katere knjige o nosečnosti ali pa morda revije mi priporočate v branje? Da ne bo preveč lari fari ampak vsaj malo medicinsko-znanstveno (da bom pri G alhko pametna izpadla :)-:)-:)- ) - Kako je s trebušnjaki? Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi... in potem se spraviš še v postelji naredi trebušnjak ali dva (tam do 20/30 pa res). Zdaj pa ne vem, a sem res kje prebrala ali pa slišala, da se trebušnjaki v nosečnosti ne delajo, al ni res. Kaj mislite? - Glede znakov nosečnosti sem na RR že dosti prebrala, tudi nekaj postov nižje. Jaz nimam do sedaj nobenih, če ne štejem, da včasih kar nekaj čutim. A ste ve tudi čisto na začetku čutile nekaj med bolečino (rahlo) in napetostjo spodaj v trebuhu? Podobno kot pred M samo dosti manj čutim. Pa še to čutim samo včasih kadar nič ne počnem, če sedim ali ležim. A me mora skrbet? Hvala za odgovore in lep dan vam želim! :rozica:
|
|
|
|