Blejka26 -> RE: CARSKI REZ - Izkušnje? (11.4.2008 15:05:50)
|
meni so tudi napovedali CR in sem bila s tem kar zadovoljna..prvič sem rodila naravno ampak določena bolečina ti ostane v spominu,tko da me je bilo drugega poroda kar strah..no in ko so mi napovedali Cr sem si delno oddahnila,čeprav mi je bilo tudi malo hudo,ker ne bi imela možnosti dobiti otroka takoj v naročje,saj je to najlepši trenutek..no ko so me sprejeli v bolnišnico še niso bili 100%da bo Cr,a so se tud kmalu odločili-po 2h urah..no pol so me peljali v operacijsko in je bila kar groza videti vse tiste ljudi v zelenih oblekah in maskah..vse je potekalo tko počasi..nato so me zvezali in zame najtežji del je bil ležati na hrbtu,zato sem komaj čakala da me uspavajo in sem jim hotela že reči kaj se tko ubirajo..a nato sem zaspala..in potem en zelo tečen glas ki me je zbujal iz prijetnega spanca..a ko sem se zavedala sem takoj vprašala,če je moja punca zdrava..nato so me peljali v sobo in mi tiščali v roko sliko moje pikice,ki je žal nisem mogla pogledat,ker sem mela še meglen pogled..no a so mi jo čez 1urco prinesli podojiti..čudovit občutek..moram priznati,da me šivi niso nič boleli..moja bolečina,ki sem jo mogla opisovati zdravnikom je bila vedno med 2 in 3..no redkogdaj tri..drugi dan zj.so me že poslali na noge in pod tuš..res e je bilo strah a niti ni bilo problema..ni me bolelo edino kateter je mal ovira imaš ga pa tri dni.v glavnem CR ni tak bav bav..in 6dan sem šla že domov,doma pa sem bila že drugi dan kar aktivna,saj me je doma čakala 22mesečna hči-veliko sreče ti želim in upam da sem te malo pomirila
|
|
|
|