Nataan -> RE: test za sladkor (17.4.2008 16:38:15)
|
Živjo punce! zadnjič sem vas spraševala glede presikav za sladkor. Nisem dobro odpravila, mam nosečniški diabetes in sem zdej na dieti, šele drugi dan. Rekli so, da mam kar visoko raven sladkorja, na tešče sem mela okrog 10 mmol/l. Morala sem it na predavanje o zdravi prehrani, k zdravnici pa še nisem šla, ker še nisem dobila izvide. Drugače mi ni problem jest vse te zdrave stvari, ker mi je taka hrana všeč, sam je pa kar kriza, ko si zaželim kaj sladkega. Pa me zanima, če si ve (tiste, ki mate NS) kdaj privoščite košček čokolade, kaj sladkega... jaz tudi prej sladkega nisem veliko jedla, bi mi pa zelo pasal vsaj kak košček, pa verjetno ne smem, a ne? Po kolikem času ste se začele počutit bolje po tej dieti. Jaz se sedaj še slabše počutim, pa komaj da pridem po stopnicah, pa ne zaradi kg al pa kondicije.... a je to normalno? A se mogoče telo navaja na nov režim prehranjevanja in je to neke vrste abstinenčna kriza? Vsaka vaša izkušnja in nasvet mi bo prav prišel. Hvala vsem za odgovore. Lp
|
|
|
|