Roza hipp 2 iz muellerja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


žaba -> Roza hipp 2 iz muellerja (14.4.2008 10:47:48)

Pred nekaj dnevi smo prešli iz Hipp1 BIO (kupovali v DM) na roza-probiotični Hipp2 in tokrat smo ga kupili v Muellerju, ker večina hvali, da je tam mleko boljše in seveda tudi cenejše. Sem pa ugotovila, da je bolj sipko in ko se zmeša tudi bolj redko in tudi mešalno razmerje ima drugačno kot Hipp 2 BIO. Tamali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] se kar zaletava ker tako intenzivno vleče. Zato sem danes poskusila še roza Hipp2 iz DM in ta je bolj gost, takšen kot je bil prej BIO varianta in tudi mešalno razmerje je nekoliko drugačno.

A je še katera druga opazila te razlike?! Kakšne imate izkušnje z Hipp mlekom iz Muellerja in pa iz DM.
Po tem iz Muellerja sem tudi imela občutek kot da je bolj lačna po njem. Teh variant je res že toliko, da človek že ne ve več kaj bi bilo boljše za naše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].




Anonimen -> RE: Roza hipp 2 iz muellerja (15.4.2008 9:51:36)

Jaz sem imela samo to varianto Hipp moder iz DM. Pa je bil gost in tamal se je res  najedel. Zdaj smo pa na Pregominu in je kar naprej lačen. Bili pa smo tudi na hipoalergijskih iz Mullerja, pa je bil tudi lačen po njih. Se mi zdi Hipp varianata (naša) najbolj nasiten. Več ti ne znam povedat.




nky 23 -> RE: Roza hipp 2 iz muellerja (15.4.2008 10:09:46)

meni pa ta iz mulerja bolj odgovarja, kot dm-ov.




Stran: [1]