gastroskopija nujno (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


*erika* -> gastroskopija nujno (21.4.2008 17:40:26)

mene pa zanima ce je od katere otrok imel gastroskopijo?moj sin je star 2 leti in ima zaradi bruhanja u sredo gastroskopijo in me zanima kako jo izvedelo pod narkozo ali ne,ker moj sin nebi dovolil da mu cevko porinejo u zelodc.in zanima me ce so otroci potem ostali u bolnici ali so se isti dan sli domov?




Pi-kica 1 -> RE: gastroskopija nujno (21.4.2008 20:14:52)

Moj sinko je bil že velikokrat na gastroskopiji. Narkoza je odvisna od bolnišnice. V Mariboru je ne dajo, vsaj takrat je niso, ko sva midva bila v bolnišnici, v Ljubljani pa jo dajo.
V Ljubljani poteka takole. Zjutraj prideta na tešče v bolnišnico, kjer vaju po sprejemu v sprejemni ambulanti pošljejo na oddelek. Tam počakata, da prideta na vrsto, takrat vaju pokličejo in gresta v sobo, kjer opravljajo gastroskopijo. Otročku vstavijo kanalček v žilo in mu dajo sredstvo za pomirjalnje. Do takrat si zraven, potem greš ven iz sobe in počakaš na hodniku, da je poseg opravljen. Po posegu gresta v sobico, kjer se otrok prebudi. Ko je čisto pri sebi, lahko pije in je in gresta še isti dan domov. Ni tako hudo, le pogumno. Sestre so v Ljubljani zeloooo prijazne, zdravniki so ravno tako vsi super. Midva še nisva imela slabe izkušnje, zato [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za njih.





Stran: [1]