RE: kdaj začnejo sami vozit kolo s pomožnimi kolesi (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


2XXL -> RE: kdaj začnejo sami vozit kolo s pomožnimi kolesi (7.5.2008 22:38:03)

Spet jaz, Nika v službi, mož se strinja z mojim odgovorom in je ful navdušen, da malčica tako obvlada Speedyja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Tako da, po moje, ne bo težav[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




zoya24 -> RE: kdaj začnejo sami vozit kolo s pomožnimi kolesi (8.5.2008 17:30:46)

Mi smo Žigu kupili kolo prejšnji teden, prvi dan še ni znal prav poganjati, drugi dan je zadevo že obvladal, verjetno je še v spanju kolo vozil, tretji dan je pa že ful šibal, tako, da mora zdaj ati skoz za njim teč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], k gre tok hiter. Aja stari smo dobri 2 leti in pol. 




honey -> RE: kdaj začnejo sami vozit kolo s pomožnimi kolesi (10.5.2008 21:38:06)

Našega smo postavili na "pravo" kolo (mislim, da je bilo 10-colsko) pri 2,2 letih. Za tricikel je bil že prevelik, poganjati ga itak ni znal, tako da smo rekli, pa poskusimo s pravim kolesom. In je šlo. Sicer sem mu morala ene dvakrat pokazat, kako naj goni in je obvladal v nulo. Tako, da smo sedaj kupili že večjega - 12-colskega. Je pa ravno danes v Hervisu videl 3-cikel (ala chopper [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) in je imel kar velike probleme, da ga je zagonil. Očitno je tricikel težje obvladljiv kot navadno kolo.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]