Nattoule -> RE: Šivi po CR (24.4.2008 22:31:07)
|
Sedaj je ze leto dni od mojega CR in se sicer se vidijo sivi, ampak so tako fajn narejeni prod mojim trebuhom, da se jih ne opazi. Te zelim pa opozoriti na to, kar se je zgodilo meni. Kaksne 6 dni po CR (se v bolnisnici) sem malo smotano vstala in me je FUL zabolelo pod rano. Sem poklicala medicinsko sestro pa me je samo grdo gledala. Naslednji dan, ko so prisli po sive in nas v bistvu poslat domov so videli, da se mi je rana malce razprla, ampak so stvar ignorirali. Po nekaj dneh od odpusta iz porodnisnice sem naenkrat dobila 40 stopinj in sva z mozem laufala nazaj. Nicesar niso mogli odkrit in so me hoteli zadrzati, pa sem jih lepo prosila, ce smem domov in so mi dali samo mocne antibiotike. Po enem dnevu mi je padla temperatura in smo mislili, da je bila kaksna viroza ali kaj podobnega. Po sestih tednih sem sla lepo k moji ginekologinji ji povedala za celotno stvar in je nasla pod mojo rano neko gnojno bulo! Rekla je, da se mi je ocitno razprl notranji siv in se zagnojil, kar je povzrocilo celotno komplikacijo, ampak v porodnisnici tega nihce ni opazil! No k sreci ni bilo treba ponovno pod noz, le svetovala mi je, da ob prvi bolecini laufam v urgenco, ker, ce se bula razpoci in se gnoj razlije lahko celo umrem.. je pa (kot je napovedala) telo samo razkrojilo gnoj in se zacelilo in po treh mesecih te bule ni bilo vec. Nic tragicnega ali drasticnega le v opozorilo, da pocasi vstajas in upostevas navodila sester glede prevracanja na bok in tako.. Pa drzim pesti!
|
|
|
|