Stolček za hranjenje Brevi SLEX (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Srečic@ -> Stolček za hranjenje Brevi SLEX (25.4.2008 22:49:06)

Ali ga katera ima, kakšne so izkušnje, kje ste ga kupile in kakšna je cena?

Ali pa morda svetujete kaj drgega?
Hvala.
S.




bibyzan -> RE: Stolček za hranjenje Brevi SLEX (25.4.2008 22:58:54)

Mi ga imamo. Kupili smo ga v Pikapolonici. Mala uživa v njem. Je super, ker se da naslonjalo nastavit tudi za bolj suhe malo naprej-naša ima namreč 6 kg. pa fajn se k mizi postavi-imela sem željo, da bomo jedli za isto mizo in mala pač ponavadi je ob istem času kot mi (razen če ne spi). Jst sem super zadovoljna in ga ne bi zamenjala za tisto plastiko, ki jo samo težko pucaš. Aja, edino kar mi je malo zoprno je tista prevleka, ki se da na stol-je namreč bela in se pozna res vsak madež, še posebej zdaj ko je hranjenje ena sama pacarija. Drugače pa lahko dokupiš tudi mizico , ki se pritrdi na stolček, meni pač ni bila v interesu, ker sem mela željo, da otrok doživlja hranjenje kot skupen dogodek.
Aja, cena je samo malenkost več kot uni stoli prima papa al kaj so že. Funkcionalnost pa dosti boljša.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




suzanamai -> RE: Stolček za hranjenje Brevi SLEX (26.4.2008 20:08:12)

Mi ga imamo in ga ne zamenjam. Res smo zadovoljni, je zelo praktičen in mala lepo sedi za mizo.
Kupili smo ga v Pikapolonici, cena za stolček in bombažno prevleko je bila cca. 170€. Mizice nisem vzela, ker je bila moja želja, da sedi za jedilno mizo.





Stran: [1]