Kako se rešiti martinčkov? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


MAŠKA -> Kako se rešiti martinčkov? (29.4.2008 22:28:50)

Pozdravljene!
Lahko bi rekla, da imam dokaj resen problem... okrog naše hiše, ki je cel dan na soncu, imamo polno martinčkov. Sicer me niti ne bi motili, če se ne bi spravljali pod vrata na terasi. V tistem trenutku, ko jih odprem, spustim v dnevno sobo vsaj enega ali dva martinčka. Se je že zgodilo, da ga niti nisem takoj opazila in potem smo ga že lovili po spalnici, kopalnici... skratka neprijetno. Zadeva je že postala tako zoprna, da na teraso sploh več ne stopim.

Če ima katera kakšen nasvet, kako jih prepričati, da se odselijo nekam drugam, se priporočam![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




baguSka -> RE: Kako se rešiti martinčkov? (29.4.2008 22:36:21)

pod vrata na terasi


kaj pa ce bi pod vrata dali kaksno tesnilo, da se nebi mogli tam skrivat vec!?




MAŠKA -> RE: Kako se rešiti martinčkov? (29.4.2008 22:40:02)

Se ne da. Vrata so plastična in imajo tam spodaj neko gumo, ki v bistvu niti ne vem dobro čemu služi. Zato razmišljam bolj v tej smeri, da bi jo kar dol odrezala, ampak ne vem, če se bo moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] s tem strinjal.




kristinaj -> RE: Kako se rešiti martinčkov? (30.4.2008 10:19:52)

ti gumo kar odreži, sej moški tega niti opazil ne bo.....




massylou -> RE: Kako se rešiti martinčkov? (2.5.2008 23:03:44)

Lahko si omislite mačko, ker te so nore na martinčke in podobne drobne migajoče živalce. Mi je kar žal, da to pišem, ker se mi martinčki smilijo, ko vidim mačko moje sestre, kako opravi z njimi, ampak je učinkovito.




Stran: [1]