Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Anonimen -> Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (3.5.2008 20:07:32)

danes sem začela rahlo krvaveti....na hlačkah se ni nič poznalo ampak ko sem se obrisala se je videlo ampak zelo rahlo
sem v 6t nosečnosti....potem sem šla hitro v celjsko bolnico in mi je zdravnica naredila uz in mi rekla da se za 6t vidi kar se mora videti in da je vse vredu!ko sem prišla v bolnico izcedka ni bilo...no vidi se ko se obrišem,rahlo se vidi!tako da naj bi bilo zaenkrat vse vredu!vseeno me pa skrbi!v ponedeljek imam tudi prvi pregled pro svoji g!ali mi lahko katera pove če je imela podobno izkušnjo ali da pozna katero ki jo je imela!?in ali je bilo potem res vse vredu?hvala za odgovore




mml -> RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (3.5.2008 20:28:02)

jaz sem imela v 7. tednu kar precej rjavkasto-rdečega izcedka, ki se mi je pojavil popoldan in je trajal do večera, zjutraj ga pa ni bilo več. Na UZ je bial vidna GV ploda pa še ne...no pa se je vse dobro končalo.

Upam, da bo tudi pri tebi tako




Taula -> RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (3.5.2008 20:30:24)

Jaz sem imela...dobila sem Dabroston in ravno danes je moj PDP.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Drugače pa čimveč počivaj, pa nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

Srečno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]




Acjom1 -> RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (3.5.2008 20:36:21)

Tudi jaz sem imela rdeče-rjavkast izcedek, ki se mi je začel okrog 6. tedna in trajal nekje do 9. tedna. Enkrat je bilo že kar hudo, ker je izgledal kot sveža kri, kar naj bi bilo najslabše. Imela sem več pregledov zaradi tega in vsakokrat je bilo vse vredu, ponavadi se tudi krvavitev ni videla takrat.
Ne se preveč sekirat, čeprav vem, da je težko. Jaz sem se zelo, ampak je zdaj vse vredu, jutri bom noseča 18 tednov. Ko sem vprašala ginekologinjo, kaj to pomeni, mi je rekla, da se to dogaja 25% nosečnic in niti ne vejo razloga, nosečnost pa se konča normalno. Zares poskusi biti čim bolj pozitivna, ker negativno razmišljanje najbolj škodi tvojemu otročku.
Želim ti vse najlepše.




kaja02 -> RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (3.5.2008 21:09:55)

pozdravljena!

sem imela v prvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] krvave izcedke že od 5 tedna dalje, so trajali skoraj vso nosečnost pa je moja pupa danes stara že nekaj čez 6 let. tudi sedaj v drugo ( noseča sem 27 tednov) sem okoli 6 tedna imela krvav izcedek, sveža kri, vsa panična sem odšla k G, ki pa ni našla vzroka za krvavitev je pa rekla, da je očitno to pri meni stalnica, potem sem še parkrat krvavela, pa imam sedaj zelo živo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] v trebuščku.
poskušaj se čim manj sekirat, pa lepo nosečnost ti želim!!!!




Naja30 -> RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (3.5.2008 21:49:27)

Imela sem tak rjavkast izcedek okoli 8t se mi zdi.




marita -> RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (4.5.2008 6:09:21)

imela tak izcedek točno tako kot opisuješ v 6t. Pristala sem na bolniški, rizična nosečnost, brez spolnih odnosov, danes imam pa doma fantka starega 2m.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




bastian111 -> RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (4.5.2008 8:53:04)

Tudi jaz sem imela krvavi izcedek okrog 7 t in dobila Dabroston.Potem pa še enkrat v 22 t in so me zadržali v bolnišnici.Zdaj sem v 30 t in je vse ok. Upam ,da bo tako do konca.Ne se sekirat in prepostit se materi naravi.Vseeno pa pojdi k G. da  te pregleda. Srečno.




Janey -> RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (4.5.2008 10:45:49)

Jaz sem tut mela tako...ko sem se obrisala sem imela krvavo. Me je zgrabila panika in sem šla v bolnico kjer sem za brezveze ostala na opazovanju in se samo sekirala. Potem sem dobila dabroston in imela 3 tedne mirovanja...oz. morala sem biti pazljiva do 12t. Nič težkega ne dviguj in nič se ne naprezaj...pojdi pa vseeno k G. Jaz imam doma skoraj 3 mesečnega sončka. Najbrž ni nič hujšega. To je vćasih značilno da se plodek "usedla" lepo nosečnost ti želim




goldie -> RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (4.5.2008 14:04:07)

pozdravček vsem nosečkam!
tudi meni se je to zgodilo, noseča naj bi bila 5 t., pa sem 2 dni nazaj
krvavela oziroma ko sem se obrisala sem na toal.papirju zasledila
krvav izcedek pa na urgenco,pa dežurnemu ginekologu, ki me je pregledal rekel da ne vidi nič.počivat, čez teden pregled pri svojem ginekologu, strah me je ker še nisem mela pregleda pri svojem gonekologu pa me skrbi ker ta ni videl pikice.mi je pa rekel počivat in čakat da ni kej za naredit da je 50-50% možnosti.res se bojim in sam počivam mi je ful dolgčas ležat, sam upam da bo bolje. res tako sem bila vesela pol pa tole komaj čakam na uz in upam da bo vse o.k.




janapan -> RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (4.5.2008 14:25:17)

ne sekiraj se
jaz sem krvavela v 5 tednu, ko naj dobila m....ker je bil predhodno test pozitiven sem se valjda zasekirala in šla k ginekologinji, ki pa tako zgodaj tako ali tako nima kaj ugotoviti. jaz sem rahlo krvavela ene dva dni, meenda zato ker je prišlo do zanositve nekoliko kasneje v ciklusu in je bil del tkiva že odluščen, kot je to normalno vsak mesec pri m. Zato taka krvavitev lahko ni nič posebnega, obstaja pa možnost da je kaj narobe...polagam pa ti na dušo, če ima biti kaj narobe naj bo raje prej kot potem.




B.M. -> RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim! (7.5.2008 12:35:55)

Vidim da je že par dni od kar ste govorile o tej temi,a vseeno.Tudi jaz sem krvavela okrog 9.tedna,mislim da se v takšnih primerih ni vredno zanašat da to ni nič takšnega. Najbolje je it kar do zdravnika in povedat glede krvavive.
Pri meni ni bilo nič takega rekli so da je najvrjetneje počila kakšna žilica,a so mi za vsak slučaj dalo DABROSTON tablete in tako smo bili pomirjeni. Krvavitev pa je bila res samo trenutna in na UZ se ni nič drugega videlo...Tako da jaz mislim da je bolje bit siguren,da bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] mirna,lepa in sproščena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]in da bomo ko bo čas mimi videle svoje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]sončke.
Pa lepo nosečnost vsem




Stran: [1]